Neler Yeni

Çözüldü✓ Mouse önerisi 500-1000TL

Mouse önerisi arkadaşlar bütçem 500-1000 almışken iyisini alayım diyorum fiyat performans indirim yazarsanız sevinirim mesela 1100 e çok çok iyi mouse vardır onu da alabilirim

owel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ömer
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İbrahim ŞENSOY
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Donanım
Instagram
ibrah_sensoy
Discord
! Doub!e#6546
Hafif istiyosan aerox 5 elin fln büyükse rival 600

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara

Sparshtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü pc
Bro selam, ben yaklaşık 1-1.5 senedir steelseries rival 600 kullanıyorum. Şu anda akakçeden baktım 700tl bandındaydı. Benim tutuş stilim palm ve fingertip arası bir şey, ben gayet rahat kullanıyorum. Eğer ellerin küçükse bu mouse'u önermem ama değilse bence düşünebilirsin. Eksi yanlarından bahsedeyim, üzerinde plastikimsi birkaç parça var terleme vs gibi durumlarda elin mouse üzerinde kaymadan daha iyi oturmasını sağlıyor, parçalar zamanla pörsüyor ve görsel olarak kötü duruyor açıkçası. Eğer mouse'u kullanırken o parçalarla oynarsan çıkıyorlar ve mouse'un altında plastik pad'ler var, toz birikiyor kenarlarında. Mouse'un altına çok sık bakarsan rahatsız edebilir :) onun dışında rgb ve tuş atamaları için steelseries gg uygulaması var gayet rahat bi kullanım sunuyor.
Umarım severek kullanacağın bir mouse bulursun ben rival 600 hakkındaki tecrübelerimi paylaştım ve cihazdan gayet memnunum, öneririm.

Son düzenleme:

NotGonna

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro selam, ben yaklaşık 1-1.5 senedir steelseries rival 600 kullanıyorum. Şu anda akakçeden baktım 700tl bandındaydı. Benim tutuş stilim palm ve fingertip arası bir şey, ben gayet rahat kullanıyorum. Eğer ellerin küçükse bu mouse'u önermem ama değilse bence düşünebilirsin. Eksi yanlarından bahsedeyim, üzerinde plastikimsi birkaç parça var terleme vs gibi durumlarda elin mouse üzerinde kaymadan daha iyi oturmasını sağlıyor, parçalar zamanla pörsüyor ve görsel olarak kötü duruyor açıkçası. Eğer mouse'u kullanırken o parçalarla oynarsan çıkıyorlar ve mouse'un altında plastik pideler var, toz birikiyor kenarlarında. Mouse'un altına çok sık bakarsan rahatsız edebilir :) onun dışında rgb ve tuş atamaları için steelseries gg uygulaması var gayet rahat bi kullanım sunuyor.
Umarım severek kullanacağın bir mouse bulursun ben rival 600 hakkındaki tecrübelerimi paylaştım ve cihazdan gayet memnunum, öneririm.
Eyv reis destan yazmışsın aerox 5 baya indirime girmiş çoğu kişide önerdi onu düşünüyorum şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mahmut abdurrahmanoğulları
Mouse önerisi arkadaşlar bütçem 500-1000 almışken iyisini alayım diyorum fiyat performans indirim yazarsanız sevinirim mesela 1100 e çok çok iyi mouse vardır onu da alabilirim
Ben 1-2 aydır steelseries rival 3 kullanıyorum 300 tl ye almıştım en son fiyatına göre muhteşem bir mouse öneririm ama illa 500-1000 arası diyorsan 980 TL'ye glorious model o kablosuz var

Freix

80+ Bronze
Aldın mı bilmiyorum ama rival 600 kötü mouse kesinlikle önermem. Birde herkes aerox 5 yazmış delikli model istiyorsan kesinlikle aerox 3 wireless bu fiyata alınabilir hem 5'e göre hafif hem wireless. Pixart sensörlü istersen model o var 3370 çok güzel sensöre sahip. Almışken bu fiyata wireless al btw(18 temmuzda amazon prime indirimleri başlıyor o zaman 850 900 bandına düşer aerox 3 bir değerlendir hala almadıysan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
furkan dogan
Top Bottom