Neler Yeni

Öneri Mouse Önerisi Maks 5-6K

cr1ta

80+ Bronze
Merhabalar,
Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed mouse kullanıyordum mouse aniden ekranın herhangi bir yerine sıçrıyordu ve iade ettim şuan ise Razer Viper V3 Pro kullanıyorum bu mouse da da scroll tuşu sorunlu geldi ve birebir ürün değişimi yapılcak. Gelen sıfır ürünü satıp yerine başka marka mouse almayı düşünüyorum. Sıfır kapalı kutusunu 5-6K arası satmayı düşünüyorum.

Maks o bütçelerde kaliteli bir mouse önerisi yapar mısınız. Elimin Uzunluğu 18-18.5 santim arası, claw grip e benzer bir tutuş yapıyorum. Özellikle kalite ve performansın ön planda olduğu öneriler yaparsanız sevinirim.

cr1ta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gpx2 suanda en ıyı sensöre sahip her tutusa da özel
Onda da scroll tuşu sorunları olduğunu söyleyenler var ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar stok gelen skatelerinin kötü olduğunu söylüyorlar. Zaten 8000hz kullanmıyorum, 1000hz de ve 4000hz de daha iyi değer veren markalar illaki vardır.

Viper v3 pronun malzeme kalitesi ve stok skateleri gpx2 den kat kat daha iyi ve daha iyi gecikme süresi sunuyor ama scroll tuşu sorunlu belki yeni geleninde olmaz o sorun ama o riski almak istemiyorum direkt satmak istiyorum.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Onda da scroll tuşu sorunları olduğunu söyleyenler var ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar stok gelen skatelerinin kötü olduğunu söylüyorlar. Zaten 8000hz kullanmıyorum, 1000hz de ve 4000hz de daha iyi değer veren markalar illaki vardır.
O gpx 1 de idi 2 serisinde o kronikler çözüldü skatez dediğin 300 tl bir şey ama üstünde gelen katkısız ptfe skatez edit skatezler leş gibi

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Karakuzu
GPX 2'de şuan iyi ama ben claw tutuyorsan Sora V2. Palm ise Lamzu Thorn öneririm

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Karakuzu

Qbört

80+ Bronze
Delikli kabul edersen WLmouse bak. Wraithesports sitesinden bak tarzına uygun mouse dolu çeşit var.

cr1ta

80+ Bronze
Delikli kabul edersen WLmouse bak. Wraithesports sitesinden bak tarzına uygun mouse dolu çeşit var.
Valla şuan aklımda G PRO X Superlight 2 var ya da Lamzu Maya X var yabancı gaming mouse inceleyen yayıncıların sıralamasında Maya X genelde gpx2 den daha yüksek sıralarda oluyor ama emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,906
Üyeler
170,278
Son üye
anonimkullanıcı666
Top Bottom