Mouse önerisi max 2000

TheGrim

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar şuan için ortalama 1.500 tl gibi bir bütçem var 2000 e belki çıkabilirim.Gaming mouse arıyorum.Güncel özellikleri takip edemedim.Zowie mouselar güncellendi mi yoksa eskide mi kaldı önerileriniz nedir???

Zowie'nin helvası yeneli çok oluyor. Yeni fareleride bildiğin dolandırıcılık. Tek tek öneri yapmak yerine şu videoyu bırakayım. 2K civarındaki tüm fareleri kullanmış biri olarak bu videolarıdakileri de öneririm.

Arkadaşlar şuan için ortalama 1.500 TL gibi bir bütçem var 2000 e belki çıkabilirim.Gaming mouse arıyorum.Güncel özellikleri takip edemedim.Zowie mouselar güncellendi mi yoksa eskide mi kaldı önerileriniz nedir???
1500 TL'ye wireless olarak darmoshark m3 kablolu olarakta endgame gear xm1r öneririm

1500 TL'ye wireless olarak darmoshark m3 kablolu olarakta endgame gear xm1r öneririm
katılıyorum tamamen zaten xm1r ın kablosu o kadar güzel ki kablosuz gibi hissettiriyor diğer taraftan ben m3 kullanıyorum çok memnunum ikisi de üzmez

Zowie'nin helvası yeneli çok oluyor. Yeni fareleride bildiğin dolandırıcılık. Tek tek öneri yapmak yerine şu videoyu bırakayım. 2K civarındaki tüm fareleri kullanmış biri olarak bu videolarıdakileri de öneririm.
Teşekkürler hocam
Post automatically merged:

size de teşekkürler

Geri