Klayveyi ilk defa goruyorum kalitelimiHavit H2002P 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Havit H2002P 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçeni geçiyor biraz ama arttırabilirsen bunlar iyidir
evet marka türkiyede çok popüler değil yurtdışında f/p olarak sevilen bir markaKlayveyi ilk defa goruyorum kalitelimi
çöp, sensörü rezalet 100 ips 20 g neredeyse aynı fiyata pixart 3335 var 450 ips 40 gAsus tuf gaming m3 gaming mouse (telefonum link kopyala yapistir derken konuyu kaybetmek istemedim)
Pixart diye bir markami var ilk defa duydumçöp, sensörü rezalet 100 ips 20 g neredeyse aynı fiyata pixart 3335 var 450 ips 40 g
mouse pixart değil sensör pixart zaten razer logitech gibi markaların kendi sensörleri hariç sensör üreten tek firma bu duymamanız ilginçmişPixart diye bir markami var ilk defa duydum
bende bu klavyeyi önerecektim de satışlar türkiyeye kapandı muhabbetlerinden dolayı önermedim hala satılıyorsa bu daha iyi olurarkaşın attığı mouse ve kulaklık güzel klavye olarak buna da bakabilirsin GAINSWG12 kodu ile
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.comMesaj otomatik birleştirildi:
kablosuz mouse istersende bu var
Mad Catz MOJO M2 Kablosuz Gaming Optik Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Mad Catz MOJO M2 Kablosuz Gaming Optik Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com