Mouse önerisine ihtiyacım var KÜÇÜK OLMAYAN

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,359
2000₺ bütçe düşünüyorum eğer çok güzel bir şey olursa arttırabilirim. Mouse küçük olmamalı. FPS oyunları çok fazla oynuyorum gecikme mümkün olduğunca az olmalı Bir kaç mouse denemişliğim var Glorius Model I gibi büyük-orta ellere uygun mouse olursa çok iyi olur çünkü bir kez Ajazz AJ159 Apex denedim çok küçük geldi elime. Ergonomik şekilli olmasına gerek yok ama küçük olmasın.

Aj179 takası bakabilirsin veya gaming gen tr den gameraider mouse alabilirsin

küçük olmasın demiş attığınız mouse aj159 ile hemen hemen aynı boyutlarda

Boyut farkı çok az zaten 159 Pro ile, şu mouseler neden küçüldü anlamıyorum ya
Screenshot_20250706-144333_Chrome.webp

Biraz daha para koyup bu attığımı al. Model O ile aynı boyutlarda Model I ile bazı kısımları aynı bazı kısımları birkaç milimetre daha küçük yani rahatça eline olacağını düşünüyorum. AJ159 Apex'ten hallice kaliteli bir mouse zaten. Bende AJ159 Pro ve Darmoshark M3S Max var. Ajazz'da takılmalar yaşıyorkan Darmoshark'ta kaç aydır hiçbir sorun yok. Bu attığım fare MCU olarak Nordic 52840, sensör olarak PAW3950 kullanıyor. MCU zaten harika. Hiçbir şekilde takılma vs. yaşamazsın, sensör de en güncel sensörlerden bir tanesi. Bence birkaç yüz tl verip bunu alman mantıklı.

Biraz daha para koyup bu attığımı al. Model O ile aynı boyutlarda Model I ile bazı kısımları aynı bazı kısımları birkaç milimetre daha küçük yani rahatça eline olacağını düşünüyorum. AJ159 Apex'ten hallice kaliteli bir mouse zaten. Bende AJ159 Pro ve Darmoshark M3S Max var. Ajazz'da takılmalar yaşıyorkan Darmoshark'ta kaç aydır hiçbir sorun yok. Bu attığım fare MCU olarak Nordic 52840, sensör olarak PAW3950 kullanıyor. MCU zaten harika. Hiçbir şekilde takılma vs. yaşamazsın, sensör de en güncel sensörlerden bir tanesi. Bence birkaç yüz tl verip bunu alman mantıklı.
Tamam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Boyutu nasıldır bilmem ama bu aralar mouselara bakıyorum scyrox v6/v8 güzel gibi ama sizin bütçeden biraz fazla 2700 tl + yönünden birisi içinden dongle çıkıyor

Son düzenleme:
Boyutu nasıldır bilmem ama bu aralar mouselara bakıyorum scyrox v6/v8 güzel gibi ama sizin bütçeden biraz fazla 2700 tl + yönünden birisi içinden dongle çıkıyor
Boyut sorunu olmasa onları alırdım zaten

Geri