50₺ lik şu rgb gösterilenlerden aldıysan normalBeyler RGB Mouse Pad Aldım her neyse taktım mouse pad hiç çalışmıyor şimdi ya ben delirecem ama bu ne
mouse pad nasıl çalışmıyor ışığı yanmıyodur sanırım değilmiBeyler RGB Mouse Pad Aldım her neyse taktım mouse pad hiç çalışmıyor şimdi ya ben delirecem ama bu ne
Foto attım 3 mbdan büyük dedidetay versen keşke
Mouse çalışmıyor diyecektim pardon mouse pad değilmouse pad nasıl çalışmıyor ışığı yanmıyodur sanırım değilmi
Reis 90 tl falan aldım50₺ lik şu RGB gösterilenlerden aldıysan normal
o zaman neden rgb aldın? onlar baya dandik mallar maalesf. iade hakkın varsa iade et. razerın medium mousepadleri var ben smallın kullanıyorum cts günü geldi gayet güzel. onlardan alabilrsinFoto attım 3 mbdan büyük dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse çalışmıyor diyecektim pardon mouse pad değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis 90 TL falan aldım
Rgb ile alakası olabilir mi ya ? Ben anlamıyorum mouse hareket etmiyor.o zaman neden RGB aldın? onlar baya dandik mallar maalesf. iade hakkın varsa iade et. razerın medium mousepadleri var ben smallın kullanıyorum cts günü geldi gayet güzel. onlardan alabilrsin
Hangi mouse u kullaniyorsub mousepad inde baskı var miBeyler RGB Mouse Pad Aldım her neyse taktım mouse hiç çalışmıyor şimdi ya ben delirecem ama bu ne
knk mouse pad i çıkar mouse u da tak çıkar birdaha deneReis varmı bir fikrin ya ? Ne yapabilirim şu an mouse hareket etmiyor hiç.
Ya of ya yeni mousemi alacağım şimdi benMouse sadece altındaki zemin uygun değilse hareket etmez. Ya mouse sıkıntılı ya da mousepadin malzemesi cam falan o da imkiansız olduğuna göre mouse da bir şey olabilir