Çözüldü✓ Mouse pad almamda yardim edermisiniz

y.emre.

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
150
Selam dostlar günlük işler ve oyun ağırlıklı uygun fiyata mouse pad önerebilir misiniz? acaba

klasse kuru kafa önerebilirim
Link ata bilirmisin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bundan alabilirsiniz mor 90x40 hali var bende gayet güzel
Teşekkür ederim

Bulabilirseniz Logitech in Çakma Olmayan Mouse Padini Şiddetle Öneririm Çok performanslı çok memnunum bundan sonraki mouse padim steelseries qck large edge + olucak büyük ihtimalle

Selam dostlar günlük işler ve oyun ağırlıklı uygun fiyata mouse pad önerebilir misiniz? acaba
Qck ve klasse kullanıyorum amazonda hazır indirim varken klasse al geç. Tabi hangi boyutta arıyorsun bilmiyorum

Bunu şiddetle öneririm hem boy olarak baya büyük masanın çoğunluğunu kaplıyor hem de kayma hissiyatı gayet iyi.

Bunu şiddetle öneririm hem boy olarak baya büyük masanın çoğunluğunu kaplıyor hem de kayma hissiyatı gayet iyi.
Tozu üzerinde fazla tutuyor 2 silmeye aşınıyor ben de vardı 1.5 ay dayandı , kayma azalınca kenara koydum fps için iyi değil.

F/p olarak zirvedir kullananlar zaten bilir. ben bunu 4 sene kullanmıştım. Kesip kesip kullanmaya devam ettim taki yanana kadar :D

Geri