Neler Yeni

Mouse +pad mi yoksa soğutucu mu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Bütçe 500tl
Laptopum 80-90 derece arasında oyunlarda mousem de aşırı kötü yanj bazen sağa sola zor dönüyor pad olarak da defter kullanıyorum sizce mouse ve pad mi yoksa soğutucu mu almalıyım? Birisini alırsam ötekini Eylül sonuna doğru alicam yani ikisini de kesin alicam

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Bütçe 500tl
Laptopum 80-90 derece arasında oyunlarda mousem de aşırı kötü yanj bazen sağa sola zor dönüyor pad olarak da defter kullanıyorum sizce mouse ve pad mi yoksa soğutucu mu almalıyım? Birisini alırsam ötekini Eylül sonuna doğru alicam yani ikisini de kesin alicam
Yaz ayı bitiyor say mouse ve mouse pad al oyun zevki olacaktır 350 TL ye viper mini 150 TL ye ışıklı mışıklı büyük mouse pad alabilirsin mouse tercihin değişedebilir omen vector mouse de indirim de alabilirsin

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bütçe 500tl
mousepad, o kitabı da laptopun altına koy. Soğutucu gereksiz.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Bütçe 500tl
mousepadle devam et şimdilik benim pc de çok ısınınca vantilatörle soğutuyom. yüksek laptop desteğide kullanarak oynuyom zaten. 8 Gb ramden benimki çok ısınıyor. Seneye 16 ya yükselteceğim.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklıklar çok iyi. Laptop'un altını kaldırmıyorsan kaldır. Bir kaç derece daha düşebilir. Soğutucuya gerek yok. Soğutucu şu an senin için sadece yer kaplar. Sade kullan böyle.
Altında kullanmadığım bir soğutucu var daha doğrusu çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaz ayı bitiyor say mouse ve mouse pad al oyun zevki olacaktır 350 TL ye viper mini 150 TL ye ışıklı mışıklı büyük mouse pad alabilirsin mouse tercihin değişedebilir omen vector mouse de indirim de alabilirsin
Elim büyük tuf m3 düşünüyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Altında kullanmadığım bir soğutucu var daha doğrusu çalışmıyor
Tamam altına koyacak bir şey varmış işte yeterli o şimdi. Laptop 99 derecelerde falan oluyor deseydin o zaman soğutucu al derdim.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
mousepadle devam et şimdilik benim pc de çok ısınınca vantilatörle soğutuyom. yüksek laptop desteğide kullanarak oynuyom zaten. 8 Gb ramden benimki çok ısınıyor. Seneye 16 ya yükselteceğim.
Soğumuyor AAAAAAAA

Ekler

• IMG_20220823_115104.jpg
    IMG_20220823_115104.jpg
    1.4 MB · Hit: 29

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim