Mouse pad ne almalıyım

Reaksiyon skoru
6
Mausum temudan Aj159 PRO
LoL ve valorant oynuyorum
Steelseries ve klasse çok yakın fiyatları
Bunlardan hangisini alayım ya da başka onerebilirsiniz güzel mouse pad.
Wraith ve kiken pro da olabilir çok kararsız kaldım

Ekler

• Screenshot_2025-02-15-03-48-31-422_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-02-15-03-48-31-422_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    465.4 KB · Hit: 58
Yumuşak mousepad seviyorsan longteng biraz sert ve pürüzlü gelebilir. Klasse pro deneyebilirsin o da qckya göre kaygan bir mousepad. Nasıl bir şey arıyorsun?

Yumuşak mousepad seviyorsan longteng biraz sert ve pürüzlü gelebilir. Klasse pro deneyebilirsin o da qckya göre kaygan bir mousepad. Nasıl bir şey arıyorsun?
Yumuşak sert kaygan kontrol hız hiç anlamam elim masaya yakın oynuyorum genelde hayatımda hiç mouse pad kullanmadım masamı seviyorum takılmıyor ne istediğimi bilmiyorum o yüzden nasıl bana uygununu bulurum :D

bir şey soracağım yanlış anlamayın bilmediğimden soracağım. Mousepad'lere neden bu kadar para veriyorsunuz ? değişen ne oluyor acaba merak ettiğimden soruyorum

Yumuşak sert kaygan kontrol hız hiç anlamam elim masaya yakın oynuyorum genelde hayatımda hiç mouse pad kullanmadım masamı seviyorum takılmıyor ne istediğimi bilmiyorum o yüzden nasıl bana uygununu bulurum :D
hocam o zaman sizde benim gibi büyüklüğünü ve görünüşünü sevdiğiniz istediğiniz bişey seçin yeterli olacaktır fazlasıyla

bir şey soracağım yanlış anlamayın bilmediğimden soracağım. Mousepad'lere neden bu kadar para veriyorsunuz ? değişen ne oluyor acaba merak ettiğimden soruyorum
kayma hızı ve malzeme kalitesi daha iyi oluyor, fps oyunları icin önemli

bütçe yetiyorsa spirit of aim alabilirsin. Hızlı kaysın istiyorsan speed modeli, bi tık daha yavaş kaysın, kontrol edebileyim diyorsan hybrid modelini al

Normalde bu kadar pahalı değillerdi. Ömrü değişiyor kumaşı değişiyor. Ucuz alternatifler de var tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,190
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri