Mhmmd.19 80+ Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 218 Dahası Reaksiyon skoru 59 Yaş 24 Konum İstanbul İsim Muhammed Unatoğlu Instagram mhmmdnt34 3 Ekim 2023 #1 Genelde valorant ve cs2 gibi fps oyunları oynuyorum. Fiyatları aynı. Ninjutso sora 4k mı alayım yoksa Razer Deathadder v3 pro mu ? Çok kararsız kaldım
Genelde valorant ve cs2 gibi fps oyunları oynuyorum. Fiyatları aynı. Ninjutso sora 4k mı alayım yoksa Razer Deathadder v3 pro mu ? Çok kararsız kaldım
Kıvanç🖱️ 80+ Silver Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 2,607 Dahası Reaksiyon skoru 1,804 İsim Kıvanç İlgilendiği Kategoriler Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler 3 Ekim 2023 #2 Mhmmd.19 yazmış: Genelde valorant ve cs2 gibi fps oyunları oynuyorum. Fiyatları aynı. Ninjutso sora 4k mı alayım yoksa Razer Deathadder v3 pro mu ? Çok kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Sora daha küçük ve daha hafif küçük el, claw tutuş için tercih sebebi V3 Pro daha büyük palm tutuş ve büyük el için tercih sebebi V3 Pro IPS ve G değerleri minimal daha başarılı, bence tutuşa ve alışkanlığa göre seçmek lazım
Mhmmd.19 yazmış: Genelde valorant ve cs2 gibi fps oyunları oynuyorum. Fiyatları aynı. Ninjutso sora 4k mı alayım yoksa Razer Deathadder v3 pro mu ? Çok kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Sora daha küçük ve daha hafif küçük el, claw tutuş için tercih sebebi V3 Pro daha büyük palm tutuş ve büyük el için tercih sebebi V3 Pro IPS ve G değerleri minimal daha başarılı, bence tutuşa ve alışkanlığa göre seçmek lazım