bende siyah horizon modeli varŞuan sizde varsa fotoğraf atar mısınız?
bende siyah horizon modeli varŞuan sizde varsa fotoğraf atar mısınız?
Sen leke yapıyor dedin ya ben aldım demiştin heralde.bende siyah horizon modeli var
Hocam ben aldım direk değiştirdim çok kalmadı bende, Storm modelini tercih ediyorum.Sen leke yapıyor dedin ya ben aldım demiştin heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyse ozaman bende iade edeyim hocam öyle dediniz madembaşka zaman iadeyle uğraşmayım
Valoda 800 dpı 0.45 sense en iyi storm demi ona alışırdam. Mouse gpx dex olacak
Yok hocam ben denedigimde cıkmıyorduBide silince çıkmıyor muymuş
Ozaman bu siyahın horizon olandan da çıkmaz aşşası beyaz düz siyah almak en mantıklısıHocam ben aldım direk değiştirdim çok kalmadı bende, Storm modelini tercih ediyorum.
Yok hocam ben denedigimde cıkmıyordu
Düz siyah al keyfine bak kanka, İndirim kodu olarak ne kullanıyorsun? Daha fazla indirim veren kod var mıOzaman bu siyahın horizon olandan da çıkmaz aşşası beyaz düz siyah almak en mantıklısı
Bilmiyom ki conlife kullanmıştım. Birde bildiğim swar mı neydi o vardı o da aynı indirim başkada bilmiyomDüz siyah al keyfine bak kanka, İndirim kodu olarak ne kullanıyorsun? Daha fazla indirim veren kod var mı
hepsi aynı veriyor sanırım, neyse Conlife dan devamBilmiyom ki conlife kullanmıştım. Birde bildiğim swar mı neydi o vardı o da aynı indirim başkada bilmiyom
Aynen. Horizonda güzelde beyaz pnda da leka olur diye vazgeçtimhepsi aynı veriyor sanırım, neyse Conlife dan devam![]()
baskı o aslında, leke olmazAynen. Horizonda güzelde beyaz pnda da leka olur diye vazgeçtim![]()
Emin misin zamanla sararma v.s olmaz mı? Veya leka tarzı filanbaskı o aslında, leke olmaz
Eminim kanka, 2 haftada bir güzel yıkarsan sorunsuz kullanırsınEmin misin zamanla sararma v.s olmaz mı? Veya leka tarzı filan![]()
Ben en fazla siliyorum. Yıkayınca zaten doku biraz değşiyor. Silmek daha iyi oluyor ıslak mendil veya ıslak bezle. Ne zkadar zamandır kullanıyorsun?Eminim kanka, 2 haftada bir güzel yıkarsan sorunsuz kullanırsın