Maalesef yok hocam tr de gg de getirmiyor yıksa yüzde 75 ses tekerlegi en iyisibu TMR olunca hem mekanik hem manyatik oluyormuş. Bu attığın v5 olan modelin normalde TMR olan modeli varmış ama trde yok sanırımbirebir aynısı duruyor ama TMR DİYOR
Aynen. Biz sipariş edersekte çok pahalıya gelir gümrük vergisi filan zaten beyazıda yokmuşMaalesef yok hocam tr de gg de getirmiyor yıksa yüzde 75 ses tekerlegi en iyisi
Hiç kullanmadım onu nasıl bir şey?iyzico %10 var suan
Hocam sikakeyb HM80 alacam da önerir misiniz ? Yeni bir konu açıp ordan mı sorayim yada , fikrinizi almak istediğim bir mevzu var daiyzico %10 var suan
Denemedim maalesef.Hocam sikakeyb HM80 alacam da önerir misiniz ? Yeni bir konu açıp ordan mı sorayim yada , fikrinizi almak istediğim bir mevzu var da
İyzico üye olun alacağınız kartı oraya ekleyin o kartla satın alın %10 cashback vercekHiç kullanmadım onu nasıl bir şey?
Anladım tamam teşekkürler. Bakayım bu fiyata alınacak en iyi klavye buysa alacam sadece kasası beyaz tuşları beyaz arıyorum yok piyasada fps içinde olacak tabi birde sessiz olucakDenemedim maalesef.
İyzico üye olun alacağınız kartı oraya ekleyin o kartla satın alın %10 cashback vercek
Anladım tamam teşekkürler. Bakayım bu fiyata alınacak en iyi klavye buysa alacam sadece kasası beyaz tuşları beyaz arıyorum yok piyasada fps içinde olacak tabi birde sessiz olucakkeycaps bulmakta zor trde
https://www.epey.com/klavye-mouse/steelseries-apex-pro-mini-wireless.html fps oyunları için harikaBütçe sorunum yok. Genel olarak fps oynuyorum yani PUBG, valorant, cs . Bazen tft,lol v.s v.s BEYAZ SİSTEM DİZDİM MASAMDA BEYAZ klavyemde beyaz olsun istiyorum. Bana klavye önerir misiniz? Hot swap olması şart birde sessiz olsun ailemle yaşıyorum
M1w v3 daha iyi araştırmalarıma göre fps için tabi daha özellikliymiş sanırım ama kasası sanırım silver![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Yok hocam ya hem tkl lazım hemde bu gibi markaların akkolar gibi kalitelisi ciddi fiyatlı oluyorhttps://www.epey.com/klavye-mouse/steelseries-apex-pro-mini-wireless.html fps oyunları için harika
tkl diyew belirtseydin keşke şuan aktif olarak bu ürünü kulanıyorum yazılım harici hiç bir sorun yaşamadım hatta cs gibi oyunlar için ekstra configrasyonları var akkko hiç kulanmadım bilgim yokM1w v3 daha iyi araştırmalarıma göre fps için tabi daha özellikliymiş sanırım ama kasası sanırım silver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam ya hem tkl lazım hemde bu gibi markaların akkolar gibi kalitelisi ciddi fiyatlı oluyor