Yardım WRAİTH ACE STORM MU SERENTY Mİ?

Klasse longteng den geçtim bende 1 yıl oldu sanırım alalı . Klasse den daha tutarlı dönüyor öyle söyleyeyim.
Sende hangisi var dı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen latte güzel durmaz. Beyaz masa üzerine siyah da sırıtabilir gibi. Benim tercihim wraith spirit of aim beyaz rengi olur hocam. Hem siyah deseni olduğu için uyum sağlar.
Storm serisi almayı düşünüyorum. Onu daha iyi önerdiler

O storm ile aynıymış %70 speed %30 kontorlmüş. Ozaman onu alayım.
storm serisini kullanmadığım için bir şey diyemem ama kullandığım ürün güzel tavsiye ederim herkese.

Siyah al, Gri renk terleyince leke gibi görüntü sağlıyor, Siyah daha güzel hocam Conlife koduda indirim veriyordu bilgin olsun kankka
Gri sipariş verdim hocamda. Biriside gri renkte leke olmasığını söyledi. Ondan gri aldım

Siyah al, Gri renk terleyince leke gibi görüntü sağlıyor, Siyah daha güzel hocam Conlife koduda indirim veriyordu bilgin olsun kankka
İptal edebiliyorum hala kargoya verilmedi yarın verilir muhtemelen

Gri sipariş verdim hocamda. Biriside gri renkte leke olmasığını söyledi. Ondan gri aldım

İptal edebiliyorum hala kargoya verilmedi yarın verilir muhtemelen
Ücreti bugün gelmez ama bilgin olsun, Benim önerim siyahtan yana. Bu arada toplam kaca geldi?

Ücreti bugün gelmez ama bilgin olsun, Benim önerim siyahtan yana. Bu arada toplam kaca geldi?
Kredi kartından aldım sorun yok o konuda da. 2.125 gelmiş. Gri güzel duruyorda terden dolayı anca ıslaklık olur bence leke değilde.

Siyah rengide beyazlama oluyor sürekli silmen gerekiyor.

Kredi kartından aldım sorun yok o konuda da. 2.125 gelmiş. Gri güzel duruyorda terden dolayı anca ıslaklık olur bence leke değilde.

Siyah rengide beyazlama oluyor sürekli silmen gerekiyor.
Yok hocam leke oluyor bildiğin, sorun yaşayan arkadaşlarım var hemen iade edip siyah aldılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri