Neler Yeni

Mouse pad önerir misiniz?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
Pahalı olmazsa sevinirim, öğrenciyim. Ajazz AJ159 Apex kullanıyorum. küçük olmazsa sevinirim.

böyle bir şey buldum markaya iyi diyorlar

bide böyle bişi var.
Önerilerinizi bekliyorum
Bütçeniz bu aralıkdaysa klassegear mantıklı tercih olacaktır. Sağlam markadır kalitelidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz bu aralıkdaysa klassegear mantıklı tercih olacaktır. Sağlam markadır kalitelidir.
Eğer ki 1500 civarı bütçeye çıkarsanız wraith spirit of aim öneririm. Kendim kullanıyorum gayet memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eğer ki 1500 civarı bütçeye çıkarsanız wraith spirit of aim öneririm. Kendim kullanıyorum gayet memnunum.
bu 1000tl lik olanla diğeri arasında o fiyata değecek bir fark var mıdır?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
bu 1000tl lik olanla diğeri arasında o fiyata değecek bir fark var mıdır?
Tam detaylı bilmiyorum hocam ama 1000tl'lik olan esports'a yönelik hybrid yüzeyde(%50hız %50kontrol) oyun için o daha mantıklı olabilir. Diğeri hem klavye hem mouse kaplayan modellerden. Fps ağırlıklı oyunlar için 1000tl'lik daha mantıklı mouse hareket alanı daha fazla. Ama 1000tl verebilceksen 500tl daha fazla verip wraith spirit of aim tavsiye ederim bütçe arttıramazsanız da 1000tl olanı alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Tam detaylı bilmiyorum hocam ama 1000tl'lik olan esports'a yönelik hybrid yüzeyde(%50hız %50kontrol) oyun için o daha mantıklı olabilir. Diğeri hem klavye hem mouse kaplayan modellerden. Fps ağırlıklı oyunlar için 1000tl'lik daha mantıklı mouse hareket alanı daha fazla. Ama 1000tl verebilceksen 500tl daha fazla verip wraith spirit of aim tavsiye ederim bütçe arttıramazsanız da 1000tl olanı alabilirsiniz.
anladım yardımınız için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. 🙂
peki hocam wraith alırsam hybrid mi yoksa speed mi sizce

Rust oynuyorum.

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
peki hocam wraith alırsam hybrid mi yoksa speed mi sizce

Rust oynuyorum.
Mouse hareketleriniz genelde hızlıysa çabuk tepki gösteriyorsanız speed yüzey, daha kontrollü hareketleriniz varsa hybrid yüzey hocam. Kendim fps oyunları oynadığım için speed yüzey tercih ettim. Mouse kayıyor üstünde. Ama hybrid alırsanız da hızlı olmayacak diye bir kaide yok. Speed(%70-80hız %30-20 kontrol) Hybrid (%50hız %50kontrol)

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
1000 tl vermene gerek yok bence klasse 500 tllik mouse padi var onu al
bu mudur hocam

Mouse hareketleriniz genelde hızlıysa çabuk tepki gösteriyorsanız speed yüzey, daha kontrollü hareketleriniz varsa hybrid yüzey hocam. Kendim fps oyunları oynadığım için speed yüzey tercih ettim. Mouse kayıyor üstünde. Ama hybrid alırsanız da hızlı olmayacak diye bir kaide yok. Speed(%70-80hız %30-20 kontrol) Hybrid (%50hız %50kontrol)
1000 tl vermene gerek yok bence klasse 500 tllik mouse padi var onu al
sitesinde bunu buldum baskı hatalı outlet. 450 TL fark var sizce bunu almam daha mantıklı olmaz mı?

Son düzenleme:

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
bu mudur hocam

sitesinde bunu buldum baskı hatalı outlet. 450 TL fark var sizce bunu almam daha mantıklı olmaz mı?
Yani kullanmadığım için bilmiyorum hocam. Sadece baskı hatalı ise ve dert etmeyecekseniz alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Yani kullanmadığım için bilmiyorum hocam. Sadece baskı hatalı ise ve dert etmeyecekseniz alabilirsiniz.
resimde yuvarlak içine alınmış ama ben bi defo göremedim. sizin dikkatinizi çekti mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,651
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom