Mouse Pad satılır mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar, elimdeki fazladan mouse padi satmak istiyorum ancak şimdiye kadar bir sürü ürün satsamda hiç mouse pad satmadım, satana da denk gelmedim :D. Satılır mı vs size sormak sitedim.
Mouse padim: Razer Gigantus Large.

Bence bu parayı bu mouse pad vermezler yarısını bile düşünürüm verirken açıkçası

yanlış anlamada parayı sadece üzerindeki logoya veriyorsun :kekw: ben şahsen almam

Bence bu parayı bu mouse pad vermezler yarısını bile düşünürüm verirken açıkçası
Zaten yakın bir fiyata gitmeyeceğinin farkındayım ancak 300 civarı bir şey eder mi acaba diye düşünüyorum.
Satılır hocamda biçeceğin fiyata bağlı çok pahalı bı Mousepad.
Sizce ne kadara gidebilir?
satılır bence ama özel olarak arayan az olur, denk gelmesi lazım. o yüzden letgo sahibindenden daha avantajlı olabilir ancak fiyat çok düşer.
Ne kadara gider sizce?
yanlış anlamada parayı sadece üzerindeki logoya veriyorsun :kekw: ben şahsen almam
Alakası yok, diğer mouse pad'ler ile aradaki farkı bariz şekilde hissediyorsun. Ayrıca daha önce kullandın mı neye göre yorum yapıyorsun?

Zaten yakın bir fiyata gitmeyeceğinin farkındayım ancak 300 civarı bir şey eder mi acaba diye düşünüyorum.

Sizce ne kadara gidebilir?

Ne kadara gider sizce?

Alakası yok, diğer mouse pad'ler ile aradaki farkı bariz şekilde hissediyorsun. Ayrıca daha önce kullandın mı neye göre yorum yapıyorsun?
tamam sen daha iyisini bilirsin hayırlı satışlar

Letgo gibi bir yerde large Mouse pad e 300 vermeyeceklerinden eminim.

tamam sen daha iyisini bilirsin hayırlı satışlar
knk o mouse pad hem yıpramma konusunda kaliteli hemde mouse hafifse hafif gene hissediyorsun o 100tl lik mouse padlerden buna geç mouse akıyor gidiyor

Razer ürünlerin sahtesi çok oluyor. Letgo vb. yerlerde bu paraları vermezler.

Selamlar, elimdeki fazladan mouse padi satmak istiyorum ancak şimdiye kadar bir sürü ürün satsamda hiç mouse pad satmadım, satana da denk gelmedim :D. Satılır mı vs size sormak sitedim.
Mouse padim: Razer Gigantus Large.
Bu mouse pad hyperx mouse padlerle birebir dokusu vs zaten çok kaliteli gider 350 ye ki hakediyor ama ikinci elde ne kadar kullandiğin önemli sıfır mp yle kullanilmiş bir değil aim de bile hissiyat değişikliğine sebep oluyor 3-4 ay üstü kullandiysan 300 2ay dan az kullanimda kullanimda 350-400 sifirsa iade edersin zaten 😀

Geri