Klasse , efish , porge ,corsair, grupo , siskibaskı/desen/foto artık ne derseniz böyle mouse pad üreten üreticilerin adları nelerdir steelseries bazı modellerine baktım hoşuma gitmedide
Steel series zaten mouse pad konusunda bayağı kötü tavsiye etmem.baskı/desen/foto artık ne derseniz böyle mouse pad üreten üreticilerin adları nelerdir steelseries bazı modellerine baktım hoşuma gitmedide
klasse tiger logteng nasılKlasse , efish , porge ,corsair, grupo , siski
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steel series zaten mouse pad konusunda bayağı kötü tavsiye etmem.
Genelde esporcuların kullandığı güzel bir mouse pad , kullanan ve memnun olmayan görmedim özellikle fps oyunu oynuyorsan cs , valorant , cod gibi oyunlar için baya iş görüyor kaliteli.klasse tiger logteng nasıl
fps bağmlısıyım malesef o zaman alıyomGenelde esporcuların kullandığı güzel bir mouse pad , kullanan ve memnun olmayan görmedim özellikle fps oyunu oynuyorsan cs , valorant , cod gibi oyunlar için baya iş görüyor kaliteli.
Alıcaksan amazondan al bence , bende kupon var ama sendede varsa indirimli alabilrisin :fps bağmlısıyım malesef o zaman alıyom
Bu arada 2 tane modeli var birisi tiger diğeri tiger taiga , hangisi hoşuna giderse onu al sadece tasarım farklıAlıcaksan amazondan al bence , bende kupon var ama sendede varsa indirimli alabilrisin :