Neler Yeni

Mouse (Tercihen kablosuz) / Mouse Pad tavsiyesi.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Atlantis yada maya almayı düşünüyorum yada harpe ace
harpe ace le gladius aimpoint arasında şekil harici fark yok. avuç içi tutuyosan bu bütçelerde gladius 3 aimpoint ve thorndan başka model önermem. büyük mouse seviyosan gladius, orta boy seviyosan thorn işini görür. Lamzu thorn un fnatic edition olanı da var rengi çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

harpe ace le gladius aimpoint arasında şekil harici fark yok. avuç içi tutuyosan bu bütçelerde gladius 3 aimpoint ve thorndan başka model önermem. büyük mouse seviyosan gladius, orta boy seviyosan thorn işini görür. Lamzu thorn un fnatic edition olanı da var rengi çok güzel
harpe ace ve sora gibi mouselar daha ço finger tip ve claw için uygun

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Palm tutuyorsan bence de maya, sora yada atlantis yerine thorn al kesinlikle. Asusa harpe bir şey diyemiyorum pek incelemesine bakmadım.

Fnatic thorn benim sisteme fena giderdi ama bütçe yetmiyor maalesef :)

Ekler

• IMG_20240106_133114.jpg
    IMG_20240106_133114.jpg
    2 MB · Hit: 34

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Palm tutuyorsan bence de maya, sora yada atlantis yerine thorn al kesinlikle. Asusa harpe bir şey diyemiyorum pek incelemesine bakmadım.

Fnatic thorn benim sisteme fena giderdi ama bütçe yetmiyor maalesef :)
m800 pro da güzel. mcu su kötü diyorlar uzun vadede sorun çıkarır mı bilmiyorum ama ben 2 3 ay kullandım yağ gibi akıyodu valla

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ya bilmiyorum kararsızım al alma aşamasında. Bu scroll olayları ve olay sadece mouseda da bitmiyor. Ben de biliyorum mouse'u aldığımda otomatik her şeyi mouse'un yapmayacağını ama karar verme aşamasındayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bu gladiuslar ne zaman bu kadar pahalı oldu
Gloriouslar kendilerini razer logitech sanıyor sanırım. 2 kuruşluk marka değeriyle yarı yarıya pahalıdan fiyatlandırıyorlar cidden absürt.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
m800 pro da güzel. mcu su kötü diyorlar uzun vadede sorun çıkarır mı bilmiyorum ama ben 2 3 ay kullandım yağ gibi akıyodu valla
Evet M800 PRO güzelDİ. Kabloluda inputlag sorunu vardı. Kablosuzda yağ gibi akıyordu sorunsuz. Şarjı da 7 güne yakın gidiyordu yoğun kullanımda. Connectgame ile uğraşmamak adına sattım gitti. Şekil ve ağırlık da iyiydi.

Glorious forge series one pro aldım bakalım.

Ya bilmiyorum kararsızım al alma aşamasında. Bu scroll olayları ve olay sadece mouseda da bitmiyor. Ben de biliyorum mouse'u aldığımda otomatik her şeyi mouse'un yapmayacağını ama karar verme aşamasındayım.
Performans açısından karar verecek hiç bir şey yok. Bu seviyedeki sensörlerin hepsi zaten birerbir aynı. Extra paran varsa 4k hz alırsın donanım farkını anca öyle açarsın.

Önemli olan tek şey mouse şeklinin eline uygun olması ve görünüşünü beğenip beğenmemen.

Diğer scroll sorunu vs tüm markaların tüm mouselarında çıkabilir. Connectgameden almadığın sürece garantiye gönderirsin tamir edilir yada değiştirilir. Bu kadar basit.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Evet M800 PRO güzelDİ. Kabloluda inputlag sorunu vardı. Kablosuzda yağ gibi akıyordu sorunsuz. Şarjı da 7 güne yakın gidiyordu yoğun kullanımda. Connectgame ile uğraşmamak adına sattım gitti. Şekil ve ağırlık da iyiydi.

Glorious forge series one pro aldım bakalım.

Performans açısından karar verecek hiç bir şey yok. Bu seviyedeki sensörlerin hepsi zaten birerbir aynı. Extra paran varsa 4k hz alırsın donanım farkını anca öyle açarsın.

Önemli olan tek şey mouse şeklinin eline uygun olması ve görünüşünü beğenip beğenmemen.

Diğer scroll sorunu vs tüm markaların tüm mouselarında çıkabilir. Connectgameden almadığın sürece garantiye gönderirsin tamir edilir yada değiştirilir. Bu kadar basit.
Sanırım Thorn fnatic alacağım

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
İncelemelerine bak hoşuna da giderse bence en iyi seçenek.
Biraz araştırdımda try hard rekabetçi oynamıyorsan alma diyorlar f-p uygun fiyatlı ürün alırsın vs dediler de.
Bilmiyorum çok kararsız kalıyorum böyle olunca ya all in bana giriyor ya da almıyorum .d

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçen varsa paran yetiyorsa en iyisini al. Bütçeniz zorlayacaksa pişman olacaksan ucuzuna yönel ama parasına değer. Fahiş fiyata satılan bir ürün değil.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçen varsa paran yetiyorsa en iyisini al. Bütçeniz zorlayacaksa pişman olacaksan ucuzuna yönel ama parasına değer. Fahiş fiyata satılan bir ürün değil.
Bütçe sarsmaz kanka sadece mental brokenlaşır biraz o kadar sarsacak bir tutar değilde arada bir aklıma gelir qopwdkwqopkqw. Neyse buyluyorum bu ürünü

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Buyla. Gidip ucuzunu alırsan içinde kalır iki gün sonra elindekini satmayla uğraşırsın. Bütçen varsa en iyisini alacaksın.

Top Bottom