Neler Yeni

Mouse Sensör Listesi

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
çok saol bir şey sormak istiyorum 3310 sensörmü daha iyi 3366 mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse un ne

mesela g403 mü tercih etmeliyim ec2 a mı biri 3366 diğeri 3310
Daha önce de söylediğim gibi bu iş senin mouse la oynayacağın oyunlara bağlı. 3310 ve üstü sensörlü mouselar dan eline en uygun olanı seçmelisin. benim tercihim her zaman zowie den yana olucaktır çünkü elime tam oturuyor ve çoğu cs go oyuncusuna göre sağ el için yapılmış en ergonomik mouse olarak söyleniyor ki tercih etme sebebim de bu olmuştur. ben alacağım zaman gidip mediamarkt ta denemiştim, ozamanlar açık olarak sergileniyor du ss rival serisi ve razer ile karşılaştırıp zowie almıştım.

Shift tuşu çok saçma bence. Düşünsene her yer kan ve focus olmuş, aim koymuş bekliyosun. Bi anda shifte basınca focus kaçar adam gelir vurur. Bu basit bir örnek sadece. Sürekli shift kullandığımızdan dolayı kanların ne zaman silineceği belli olmuyor. Çatışma ortasında kanlar silinirse dikkat dağıtabilir. O yüzden ben mouse4'de kullanıyorum ve istediğim zaman siliyorum.
Bana göre de tam tersi mouse ta en ufak oynama aim bozar diye böyle bir tercih yapmıştım, cs go da 10 yıldır da böyle kullanıyorum. Alışkanlıkla alakalı en rahat nasıl hissediyorsak öyle kullanmak mantıklı olan

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
3988 nasıldır fps oyunları için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular