En iyi sensörü bilmiyorum fakat pixart sensörlü hp 600 fiyat performans olarak en iyi mouselardan.En iyi 10 sensör ve özellikleri ?
İşini görür.
Rehber - Popüler Sensörler ve Özellikleri
Merhabalar. Bu konuda piyasadaki farelerde çok sık karşımıza çıkan sensörleri ve özelliklerini göreceğiz. Piyasada çok fazla sensör var, takdir edersiniz ki hepsini sıralamam mümkün değil. Elimde geldiğince popüler olan ve sık tercih edilen sensörleri koydum. Bazı sensörleri onlarca farklı fare...forum.donanimarsivi.com
makale derken ne demek istedin . Datasheet olarak mı istiyorsun yoksa dorumda açılan konu var mı anlamında mı ?En iyi 10 sensör ve özellikleri ?
Tamamdır ben de ona göre atacaktım bir iki tane güzel makale vardı zmaanında okuduğum onlara bakacaktım sorunun çözüldüyse güzel.Forumda açılan konu anlamında sormuştum sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular.
baya oldu tekrardan bulması önüme çıkarsa bulursam atarım .Yinede atabilirsin. Yararlı olacağını düşünüyorum
alacağın zaman karşılaştırma için datasheet den de bakabilirsin . baya faydalı şeyler yazıyorlar . bir de makaleler ingilizceydi.bulursam atacağım.Yinede atabilirsin. Yararlı olacağını düşünüyorum