Mouse skatezi çizildi

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,160
Arkadaşlar ATK X1 SE mouse aldım skatezi çizildi jelatini açmaya çalışırken sorun olur mu

Bunu sen daha iyi anlamaz mısın? Mouse pad mi yok?
Var denerken sorun olmadı ama ilerde sorun olur mu onu merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayganlığını azalttıysa sıkıntı. Bir dene sorun olursa anlarsın zaten. Derin çizik yoksa etkilemez.
Çiziği nasıl düzeltirim düzeltmeye çalışırken çok az göçük oluştu skatez de ama rahat kayıyor sorun yok

İlerleyen süreçlerde rahatlar aşınmadan dolayı ama mousepad çizebilir ona bişey diyemem.
Ürünü daha dün aldım jelatin olduğunu düşündüm ama bir türlü jelatini açamadım kalemle deneyince çizildi ister istemez

Ürünü daha dün aldım jelatin olduğunu düşündüm ama bir türlü jelatini açamadım kalemle deneyince çizildi ister istemez
G.O wraith yedek skatez satıyordu sanırım çok rahatsiz olursan alırsın

İlerleyen süreçlerde rahatlar aşınmadan dolayı ama mousepad çizebilir ona bişey diyemem.
Chatgpt yüzünden oldu fotosunu yolladım bunda jelatin var açman lazım dedi hatta kürdan ile açabilirsin dedi denedim bir türlü bulamadım en sonunda jelatini olmadığı kanaatine vardım

Chatgpt yüzünden oldu fotosunu yolladım bunda jelatin var açman lazım dedi hatta kürdan ile açabilirsin dedi denedim bir türlü bulamadım en sonunda jelatini olmadığı kanaatine vardım
İnsanımız artık gözüyle gördüğüne de inanmaz oldu ah bu yapay zeka ah.

yok hissetmiyorum da aşırı üzüldüm ya ürünü daha dün aldım başıma gelene bak
Olur öyle bir şey olmaz. Hassas ürünlerin üstündeki jelatin hemen ele gelir ama bilgin olsun öyle zor çıkmaz.

Geri