Bunu sen daha iyi anlamaz mısın? Mouse pad mi yok?Arkadaşlar ATK X1 SE mouse aldım skatezi çizildi jelatini açmaya çalışırken sorun olur mu
Kayganlığını azalttıysa sıkıntı. Bir dene sorun olursa anlarsın zaten. Derin çizik yoksa etkilemez.Arkadaşlar ATK X1 SE mouse aldım skatezi çizildi jelatini açmaya çalışırken sorun olur mu
Var denerken sorun olmadı ama ilerde sorun olur mu onu merak ediyorumBunu sen daha iyi anlamaz mısın? Mouse pad mi yok?
Çiziği nasıl düzeltirim düzeltmeye çalışırken çok az göçük oluştu skatez de ama rahat kayıyor sorun yokKayganlığını azalttıysa sıkıntı. Bir dene sorun olursa anlarsın zaten. Derin çizik yoksa etkilemez.
İlerleyen süreçlerde rahatlar aşınmadan dolayı ama mousepad çizebilir ona bişey diyemem.denerken sorun olmadı ama ilerde sorun olur mu onu merak ediyorum
Ürünü daha dün aldım jelatin olduğunu düşündüm ama bir türlü jelatini açamadım kalemle deneyince çizildi ister istemezİlerleyen süreçlerde rahatlar aşınmadan dolayı ama mousepad çizebilir ona bişey diyemem.
G.O wraith yedek skatez satıyordu sanırım çok rahatsiz olursan alırsınÜrünü daha dün aldım jelatin olduğunu düşündüm ama bir türlü jelatini açamadım kalemle deneyince çizildi ister istemez
Chatgpt yüzünden oldu fotosunu yolladım bunda jelatin var açman lazım dedi hatta kürdan ile açabilirsin dedi denedim bir türlü bulamadım en sonunda jelatini olmadığı kanaatine vardımİlerleyen süreçlerde rahatlar aşınmadan dolayı ama mousepad çizebilir ona bişey diyemem.
İnsanımız artık gözüyle gördüğüne de inanmaz oldu ah bu yapay zeka ah.Chatgpt yüzünden oldu fotosunu yolladım bunda jelatin var açman lazım dedi hatta kürdan ile açabilirsin dedi denedim bir türlü bulamadım en sonunda jelatini olmadığı kanaatine vardım
Kullanılır bir sorun olmaz siz bi takılma hissetmiyorsanız.mouse kayıyor hala rahat şekilde, böyle kullanayım mı ?
Olur öyle bir şey olmaz. Hassas ürünlerin üstündeki jelatin hemen ele gelir ama bilgin olsun öyle zor çıkmaz.yok hissetmiyorum da aşırı üzüldüm ya ürünü daha dün aldım başıma gelene bak