Arda Çığdır
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sol clickle normal düz tıkladıktan sonra basılı kalıyor. Sadece oyunlarda değil masaüstünde de aynı sorunla karşılaşıyorum.
Mouse nedir? Kalitesiz bir mouse ise sorun çıkartmış olabilir maalesef.Sol clickle normal düz tıkladıktan sonra basılı kalıyor. Sadece oyunlarda değil masaüstünde de aynı sorunla karşılaşıyorum.
Eski mousemda da aynı sorunla karşılaşıyordum onun için yeni mouse aldım (g300s) daha kutudan ilk çıkarıp taktıktan sonra yine aynı sorunla karşılaştımMouse nedir? Kalitesiz bir mouse ise sorun çıkartmış olabilir maalesef.
Eski mousemda da aynı sorunla karşılaşıyordum onun için yeni mouse aldım (g300s) daha kutudan ilk çıkarıp taktıktan sonra yine aynı sorunla karşılaştım
Bilemiyorum o mouse u.Mouseunuz nedir? Böyle sorunlara karşı garantiye vermek en mantıklısı.
Windows 10 arama kısmına Fare Ayarları yazınız çıkan ayarlar sekmesinden sağ bölümde Ek Fare Seçeneklerine bastıktan sonra çıkan yerden aşağıda ki Tıklama Kilidin Etkinleştir tiki açıksa kapatın . Eğer sorun hala devam ederse , Mouse da sıkıntı olabilir . Siz yine de emin olmak için daha fazla araştırma yapabilirsiniz.Sol clickle normal düz tıkladıktan sonra basılı kalıyor. Sadece oyunlarda değil masaüstünde de aynı sorunla karşılaşıyorum.