Mouse SOL TIK BASMIYOR ?

PheCix

80+
Reaksiyon skoru
1
MERHABA ARKADAŞLAR BEN HERHANGİ BİR BİLGİSAYARCIDAN MOUSE ALMIŞTIM CARBON MARKALI BİR SIKINTI YOKTU 2 AY OLDU NEREDEYSE KULLANALI FAKAT DÜN GECE OYUN OYNRKEN BİRDEN SOL TIK ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI NE KADAR TIKLASAMDA OLMADI BU KONUYU AÇARKEN BİLE MOUSE NİN MAKRO YARDIMI İLE ZAR ZOR AÇTIM.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Mouse bozuk olabilir

MERHABA ARKADAŞLAR BEN HERHANGİ BİR BİLGİSAYARCIDAN MOUSE ALMIŞTIM CARBON MARKALI BİR SIKINTI YOKTU 2 AY OLDU NEREDEYSE KULLANALI FAKAT DÜN GECE OYUN OYNRKEN BİRDEN SOL TIK ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI NE KADAR TIKLASAMDA OLMADI BU KONUYU AÇARKEN BİLE MOUSE NİN MAKRO YARDIMI İLE ZAR ZOR AÇTIM.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
CAPS KAPAT İSTERSEN

Öncelikle derdinizi Caps kapatarak da anlatabilirsiniz. Markayı ilk kez sizde duydum. Modeli söyler misiniz?

sorun donanımsal gözüküyor garantisi var ise garantiye gönder derim eğer yoksa geçmiş olsun demekten başka şansımız yok. Veya aldığın yere gidip soradabilirsin bu tür ürünlerde paraya biraz daha kıyıp daha kaliteli ürünler alanızı öneririm

SAKİN ABİCİM

YENİ MOUSE ALARAK SORUNUNUZU ÇÖZEBİLİRSİNİZ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,222
Üyeler
203,358
Son üye
schtowinelss1
Geri