Neler Yeni

mouse sol tıka basınca çift basıyo veya hiç basmıyo

backhear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bekir Coşkuner
steel series rival 3 mouse um var 2023 ocaktan beri kullanıyorum . herhangi bir darbe veya sert bi kullanım olmadı düz masamda duruyodu ve 3 gündür sol tıka basınca ya çift tıklıyor ya da hiç basmıyor . içine toz kaçmış olabilir mi veya yazılımsal bi sorun mu ? aynısı abimde de var ve kendısı daha uzun suredır kullanıyo ama onda hıc bı sıkıntı yok
not : mouse baya güzel ve rahat, kesinlikle tavsiye ederim

furkan501

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan
steel series rival 3 mouse um var 2023 ocaktan beri kullanıyorum . herhangi bir darbe veya sert bi kullanım olmadı düz masamda duruyodu ve 3 gündür sol tıka basınca ya çift tıklıyor ya da hiç basmıyor . içine toz kaçmış olabilir mi veya yazılımsal bi sorun mu ? aynısı abimde de var ve kendısı daha uzun suredır kullanıyo ama onda hıc bı sıkıntı yok
Bendede aynı mouse var sağ tık çalışmıyordu sonra driver guncelledikten sonra düzeldi

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Hocam fiziksel bir sorun olsa anlardınız bence o yüzden yazılımsal olması muhtemel sanırım

Top Bottom