Yardım Mouse sürekli donuyor

Reaksiyon skoru
562
bios güncelledikten sonra fareye birşeyler oldu, neredeyse her 7-8 dk bir mouse donuyor ve hareket etmiyor. tek çözüm yolu usb çıkartıp tekrar takmak. bios güncellemesinden önce böyle bir sorunum yoktu. forumlarda redditte okumadığım konu kalmadı söylenilen herşeyi yaptım ama bir çözüm bulamıyorum. eski bios dönmemede izin vermiyor ne yapıcam bilmiyorum

rog b550
rog gladius 3

bios güncelledikten sonra fareye birşeyler oldu, neredeyse her 7-8 dk bir mouse donuyor ve hareket etmiyor. tek çözüm yolu usb çıkartıp tekrar takmak. bios güncellemesinden önce böyle bir sorunum yoktu. forumlarda redditte okumadığım konu kalmadı söylenilen herşeyi yaptım ama bir çözüm bulamıyorum. eski bios dönmemede izin vermiyor ne yapıcam bilmiyorum
mouse hz değeri kaç? yüksekse 1000hz çek eğer yine düzelmezse usb girişini kasaya tak anakarta değil
Post automatically merged:

son çare ekran kartı sürücüsü ddu ile kaldır tekrar yükle bios sil tekrar yükle

mouse hz değeri kaç? yüksekse 1000hz çek eğer yine düzelmezse usb girişini kasaya tak anakarta değil
mouse max hz değeri zaten 1000 kasanın ön panelinide denedim ama orada da aynı şey oluyor

Post automatically merged:

son çare ekran kartı sürücüsü ddu ile kaldır tekrar yükle bios sil tekrar yükle
driver kaldırmanın pek bir çare oalcağını sanmıyorum çünkü format attım ama yine nafile. anakarttaki biosu tamamen silip yeni bios yükleyebilir miyim. anakarttımda bios portu var

driver kaldırmanın pek bir çare oalcağını sanmıyorum çünkü format attım ama yine nafile. anakarttaki biosu tamamen silip yeni bios yükleyebilir miyim. anakarttımda bios portu var
evet anakarttan yapılıyor zaten tam bios portundan flashla. youtubada vardır anakart modelini yaz bios silip yükleme diye çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,188
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri