rıza baba
80+ Bronze
gayet güzel bir mouseeski bi mouse önerilmeyecek bi mouse
gayet güzel bir mouseeski bi mouse önerilmeyecek bi mouse
omen 400 çok daha alınabilir bi mouse bu yüzden g300s önermeyingayet güzel bir mouse
sorun yaşayanlar var önermem omen 400 alın geçinÇoğunluk logitech G203 demiş bunu alayım mı
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
kendisi anlamıyor sanırsam anlatıyorum amaEski ve kronik sorunlu bir model, alınmaz.
Veya Katar pro iyi dediler denemedim bilmiyorum ama.omen 400 çok daha alınabilir bi mouse bu yüzden g300s önermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun yaşayanlar var önermem omen 400 alın geçin
Yapacak bir şey yok o zaman, konu sahibinin tercihine kalmış.kendisi anlamıyor sanırsam anlatıyorum ama
bu fiyat aralığında katar pro da alınabilir eli küçük olanlara iyi gider ama eli büyük olanlar omen 400 e bakabilirVeya Katar pro iyi dediler denemedim bilmiyorum ama.
Bane yi kullandın mı?sakın gamepower bane almayın
bunu alın geçinHP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer çok rgb istiyosanız alın mouseniz takıla takıla oynarsınız
evet 10 gün önce baneyi çöpe atıp omen 600 geçtim (baneyi 1 yıl kullandım takılma sorunu çok yaşadım)Bane yi kullandın mı?
fps oyunları oynuyorsan katar pro öneririmVeya Katar pro iyi dediler denemedim bilmiyorum ama.