Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Palm olarak geçiyor. omen 600 falan bakıyorum.mouse tutuş şeklin ne ?
Palm olarak geçiyor. omen 600 falan bakıyorum.mouse tutuş şeklin ne ?
şimdiden hayırlı olsun.O zaman katar pro alayım önerileriniz doğrultusunda teşekkürler yardım eden herkese
omen 600 dün 178 tl indirimdeydi şuan stokta yok mediamarkta gene 190 tl civarında stoğa girer bende palm tutuş şeklini kullanıyorum elime sığıyor terletmiyor biraz daha para koyup almanı öneririmPalm olarak geçiyor. omen 600 falan bakıyorum.
omen 600 sensörü çok iyi o da gayet f/p kaliteli mousedurPalm olarak geçiyor. omen 600 falan bakıyorum.
İkinci el g305 bakıyordum kablosuz ve hero sensörü yüzünden sonra dedim sıfır alayım yazın alacağım için düşünüyorum . omen 600 de driver var mı?şimdiden hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
omen 600 dün 178 TL indirimdeydi şuan stokta yok mediamarkta gene 190 TL civarında stoğa girer bende palm tutuş şeklini kullanıyorum elime sığıyor terletmiyor biraz daha para koyup almanı öneririm
hayır yok tek sorunu oİkinci el g305 bakıyordum kablosuz ve hero sensörü yüzünden sonra dedim sıfır alayım yazın alacağım için düşünüyorum . omen 600 de driver var mı?
modeli önemlide eminim modeli iyi bir model değildir katar pro alın bu bütçede size göre en iyisiBir tane arkadaş rampage önerdi nasıl sizce
omen 600Şuan kullandığım mouse çok kötü hem de baya eski değiştirmek istiyorum fazla da bütçe yok. Bir de poges klavye var kalsın mı değiştireyim mi?(Hala çalışıyor sorunsuz)
bütçe 150omen 600
180₺ mediamarkt fazlaysa cooler master cm110bütçe 150