kardeşim sorun işlemcidevalorant oynarken seri bir şekilde mouse mu çevirsiğimde mouse dönmüyor dpi ım 800 sensivitymde 0.3 ve bazen bu durumdan dolayı ölüğyorum sorun sizce mousedamı değiştirmelimiyim
Valo oynamıyorum cs oynarken bende de aynı sorun vardı yani oyuna güncelleme gelmişti güncelleme sonrası oyun baya bozulmuştu ve mouse sorunları çıktı oyunda yada bende sonra düzelmişti valo oynamadığımdan bilmiyorum oyuna güncelleme falan geldi mi?valorant oynarken seri bir şekilde mouse mu çevirsiğimde mouse dönmüyor dpi ım 800 sensivitymde 0.3 ve bazen bu durumdan dolayı ölüğyorum sorun sizce mousedamı değiştirmelimiyim
yani geldi fakat gelmeden öncede vardı ve mouse um çok kaliteli değil ve arkdaşalrım da da aynı sorun varValo oynamıyorum cs oynarken bende de aynı sorun vardı yani oyuna güncelleme gelmişti güncelleme sonrası oyun baya bozulmuştu ve mouse sorunları çıktı oyunda yada bende sonra düzelmişti valo oynamadığımdan bilmiyorum oyuna güncelleme falan geldi mi?
Valo oynamadığım için bilmiyorum ama sorunun sadece sende olmaması güzel bir şey belki oyunla falan alakalıdır.yani geldi fakat gelmeden öncede vardı ve mouse um çok kaliteli değil ve arkdaşalrım da da aynı sorun var