Neler Yeni

Mouse ve klavye önerisi lazım

Akana

80+
3-10 k arası bi mouse alıcam
Bi 3-10 k arasıda klavye lazım ikiside 8 k hz olursa sevinirim.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Mouse sıfır satan çok olur sahibindende

Buna bu fiyatı vermek bence gereksiz Cobra pro kullanıyorum o da güzel

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Hocam bütçen yüksek olduğu için Logitech GPX 2 dex önerebilirim. 8K hz desteği mevcut.

Klavye olarak önerebileceğim şu an için bir şey yok :(

Akana

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse sıfır satan çok olur sahibindende

Buna bu fiyatı vermek bence gereksiz Cobra pro kullanıyorum o da güzel
V2 pro kullanıcısıyım dongle olmadığı için v3 pro geçiyim dedim ama daha iyisi ve ucuzu var mı onu bilemediğim için kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçen yüksek olduğu için Logitech GPX 2 dex önerebilirim. 8K hz desteği mevcut.

Klavye olarak önerebileceğim şu an için bir şey yok :(
Viper v3 prodan iyi midir bu

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
V2 pro kullanıcısıyım dongle olmadığı için v3 pro geçiyim dedim ama daha iyisi ve ucuzu var mı onu bilemediğim için kararsız kaldım

Razer hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ancak Razer'ın dongle TR'de satılmadığını biliyorum.

Geçmişte G502 ve G903 modellerini kullanım memnum kaldım. Ama Logitech tavsiye ederim.

Akana

80+
Razer hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ancak Razer'ın dongle TR'de satılmadığını biliyorum.

Geçmişte G502 ve G903 modellerini kullanım memnum kaldım. Ama Logitech tavsiye ederim.
Kutuda dongle var diye biliyorum ,önerin için sağ ol dediğinede bakayım.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Marka takıntın yoksa Ajazz aj159 apex 8k ile birlikte geliyor ćoğu kişi ucuza aldı ve sahibindende satılacaktır ben bile 3 tane aldım

Senin kadar bütçem olsa alacağım klavye bu https://wraithesports.com/products/akko-mu01-mountain-seclusion-mekanik-klavye

mouse ta bu ikisinden biri olurdu https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-max?variant=48338532401345

Ama bütçemi iyi kullanayım cebime para kalsın dersen ilk attığım ajazz mouse ile Aula F75 klavyeyi almalısın

Akana

80+
Marka takıntın yoksa Ajazz aj159 apex 8k ile birlikte geliyor ćoğu kişi ucuza aldı ve sahibindende satılacaktır ben bile 3 tane aldım

Senin kadar bütçem olsa alacağım klavye bu https://wraithesports.com/products/akko-mu01-mountain-seclusion-mekanik-klavye

mouse ta bu ikisinden biri olurdu https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-max?variant=48338532401345

Ama bütçemi iyi kullanayım cebime para kalsın dersen ilk attığım ajazz mouse ile Aula F75 klavyeyi almalısın
Marka takıntım yok el mouselar da güzele benziyo ama Delikli yapısına alışamazsam diye vazgeçtim attığın klavyeye bakıcam başkan eyvallah

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

ChristianSerratos

80+ Silver

kakakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaka kiki
Sana çok basitçe anlatıcam neden 8k ile 1k nın arasında bir fark olmadığını, diyelim fps oyunu oynuyorsun, bir düşmanı gördün ve ona anında ateş ettin, onu görüp ateş etmen için beynin bir işlem yapıyor bu işlem 200-250 ms sürüyor insandan insana değişiyor. Hadi diyelim sen 230 ms de görüp ateş edebiliyorsun. 1k hz 1 ms fare ile gecikmen 231 ms olacak, 8k hz 0.25 ms fare ile gecikmen 230,25 ms olacak. 230,25 ile 231'in arasındaki 0,75 ms'i bu dünya üstünde algılayabilecek bir insan evladı yok. Yani bu 8k polling rate tamamen bir pazarlama stratejisi, hiç bir işe yaradığı yok, aksine zararı var. Boş yere işlemciye yük biniyor, boş yere farenin ve klavyenin şarjı daha hızlı bitiyor, karşılığında hiç bir şey kazandırmıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom