Neler Yeni

Yardım MOUSE VE KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Furkan
hangi superlight model soylersen karsilastirma yapabiliriz en iyi mouse belki degildir ama bu fiyata gore en ust performans bana gore 36g ile cok rahat kontrol ediliyor.
Süperlight 1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her 8K aynı değil.
O videoyu izledim sen atmadan 😂 aklımdaki tek sorun şu sessiz mi sesini dinledim ama ne kadar dinlesemde anlaşılmıyor aslında birde ben membrandan geçecem çağ atlayacm yani kısaca ama yinede sessiz lazım

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Süperlight 1

O videoyu izledim sen atmadan 😂 aklımdaki tek sorun şu sessiz mi sesini dinledim ama ne kadar dinlesemde anlaşılmıyor aslında birde ben membrandan geçecem çağ atlayacm yani kısaca ama yinede sessiz lazım
0 ses mümkün olmadığını sende biliyorsun. Birçok manyetik klavye neredeyse aynı sesi veriyor. Mekanik bir klavye sesi duymuşsan bolca ''ben mesela blue switch bir klavyeden geçtim w75 e uçurum asıl bu '' membrandan da buna geçince farkı sende anlayacaksın. Ama birebir duymadığım için net bir şey diyemem. Videoda algılamadığın bir sesse fazla olacağını zannetmiyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Furkan
0 ses mümkün olmadığını sende biliyorsun. Birçok manyetik klavye neredeyse aynı sesi veriyor. Mekanik bir klavye sesi duymuşsan bolca ''ben mesela blue switch bir klavyeden geçtim w75 e uçurum asıl bu '' membrandan da buna geçince farkı sende anlayacaksın. Ama birebir duymadığım için net bir şey diyemem. Videoda algılamadığın bir sesse fazla olacağını zannetmiyorum.
Yok videoda sessi çıkıyor hatta çok gibi ama sessiz ortam ve miktofon sadece onu algıladığı için bilemiyoruö tabi o yüzden anlaşılmıyor. Aklımdaki tek şey mekanik red gibi mi blue gibi mi yani ses seviyesi olarak

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Yok videoda sessi çıkıyor hatta çok gibi ama sessiz ortam ve miktofon sadece onu algıladığı için bilemiyoruö tabi o yüzden anlaşılmıyor. Aklımdaki tek şey mekanik red gibi mi blue gibi mi yani ses seviyesi olarak
Hiç biri gibi değil blue den kat ve kat sesiz netim bu konuda . Red'e nazaran da daha sesiz youtubede illaki vardır emsal bir video maynetik switchler karşılaştırması.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Burak
Bütçe sorunum yok ama gereksiz pahalı olmasınada gerek yok. oynadığım oyunlar Genel olarak fps. Cs valorant pubg oynuyorum arada nadirren lol tft metin2 oynuyorum. BEYAZ OLMASI ŞART VE SESSİZ OLSUN KLAVYE
Dareu dk61 bak hocam sarı siteden yada temudan ajazz aj159pro beyaz bak.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Furkan
Hiç biri gibi değil blue den kat ve kat sesiz netim bu konuda . Red'e nazaran da daha sesiz youtubede illaki vardır emsal bir video maynetik switchler karşılaştırması.
Mekanik swichlerle karşılaştırması yok sadece wooting ile kaşılaştırması var ona göre bi tık daha sessiz gibi bazı tuşlarda da büyük tuşlar olarakta daha sesli gibi 😂

Daha sessiz istersek sessiz manyetik swich bulabilir miyim

Son düzenleme:
Top Bottom