GPiro
80+ Platinum
Tam beyaz degil retroKlavye. Gateron jade switch var. Alabileceğin en iyi klavye. hem de beyaz.
Tam beyaz degil retroKlavye. Gateron jade switch var. Alabileceğin en iyi klavye. hem de beyaz.
hm66 için dedimTam beyaz degil retro
Neyden dolayı en iyisi mesela bu klavyeden ne gibi farklılıklar var acaba?Şuan trde en iyi oyun klavyesi bu.![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanına da Türkçe keycaps alırsın on numara akar
![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
wraithesports.com
Wooting markasını duymuşsan ve namını biliyorsan bu klavye ondan hızlı. sadece bu kadar demem yeterli araştırıp güzelce öğrenebilirsin. Para sıkıntım yok diyen birine işine yarayacak en net yanıtı verebilirsin bu sayede.Neyden dolayı en iyisi mesela bu klavyeden ne gibi farklılıklar var acaba?
Zamanında duymuştum o klavyeyi. Bunda bu üstteki saydığım özellikler var mıdır baktım bulamadım amaWooting markasını duymuşsan ve namını biliyorsan bu klavye ondan hızlı. sadece bu kadar demem yeterli araştırıp güzelce öğrenebilirsin. Para sıkıntım yok diyen birine işine yarayacak en net yanıtı verebilirsin bu sayede.
Bende şuan superlight var ondan iyi mi? Boyut olarak nasıl superlightye göre kullanımı felan nasıl alınabilir en iyi mouse miaktif olarak vxe mad r kullaniyorum sorulari alabilirim
hangi superlight model soylersen karsilastirma yapabiliriz en iyi mouse belki degildir ama bu fiyata gore en ust performans bana gore 36g ile cok rahat kontrol ediliyor.Bende şuan superlight var ondan iyi mi? Boyut olarak nasıl superlightye göre kullanımı felan nasıl alınabilir en iyi mouse mi
Dünyanın açık ara en iyi klavyesini zamanında duymuştum gibi basit bir yargıyla söylemen üzücü. Saydığın özellikleri ikiye katlayacak bir klavye. AZ ARAŞTIRMA YAPARSAN TR'DE SATIŞI OLAN EN İYİ KLAVYE DONANIMIN BU OLDUĞUNU ANLARSIN CS VALO GİRECEK BİRİSİ FİYAT SIKINTISI YOKSA DİREK BU KLAVYEYİ ÖNERİRİM BEN. İHTİYAÇ BU YÖNDE VE BENDE ONA GÖRE ÇÖZÜM YOLUYLA EN İYİ SEÇENEĞİ ÖNERDİM. Forumda cevap yazana kadar google de ufak bir arama yapman lazım. Tavsiyemdir.Zamanında duymuştum o klavyeyi. Bunda bu üstteki saydığım özellikler var mıdır baktım bulamadım ama
Hocam tamam alayım da son bir soru sessiz bir klavye mi ailemle yaşıyorum bu sessiz mekanikler gibi mi red filan vardıDünyanın açık ara en iyi klavyesini zamanında duymuştum gibi basit bir yargıyla söylemen üzücü. Saydığın özellikleri ikiye katlayacak bir klavye. AZ ARAŞTIRMA YAPARSAN TR'DE SATIŞI OLAN EN İYİ KLAVYE DONANIMIN BU OLDUĞUNU ANLARSIN CS VALO GİRECEK BİRİSİ FİYAT SIKINTISI YOKSA DİREK BU KLAVYEYİ ÖNERİRİM BEN. İHTİYAÇ BU YÖNDE VE BENDE ONA GÖRE ÇÖZÜM YOLUYLA EN İYİ SEÇENEĞİ ÖNERDİM. Forumda cevap yazana kadar google de ufak bir arama yapman lazım. Tavsiyemdir.
Alıntıyı görüntüle
Daha net anlaman için kısa özetini atayım![]()
Doğrudur biliyorum wootingi merak ediğ alacaktım ilk çıktığında sonra alamadım ozaman bütçe yoktu. Çok övülüyordu ciddi anlamda alamamıştım o dönemDünyanın açık ara en iyi klavyesini zamanında duymuştum gibi basit bir yargıyla söylemen üzücü. Saydığın özellikleri ikiye katlayacak bir klavye. AZ ARAŞTIRMA YAPARSAN TR'DE SATIŞI OLAN EN İYİ KLAVYE DONANIMIN BU OLDUĞUNU ANLARSIN CS VALO GİRECEK BİRİSİ FİYAT SIKINTISI YOKSA DİREK BU KLAVYEYİ ÖNERİRİM BEN. İHTİYAÇ BU YÖNDE VE BENDE ONA GÖRE ÇÖZÜM YOLUYLA EN İYİ SEÇENEĞİ ÖNERDİM. Forumda cevap yazana kadar google de ufak bir arama yapman lazım. Tavsiyemdir.
Alıntıyı görüntüle
Daha net anlaman için kısa özetini atayım