Neler Yeni

Yardım MOUSE VE KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Şuan trde en iyi oyun klavyesi bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanına da Türkçe keycaps alırsın on numara akar

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan
Şuan trde en iyi oyun klavyesi bu.

Yanına da Türkçe keycaps alırsın on numara akar

Neyden dolayı en iyisi mesela bu klavyeden ne gibi farklılıklar var acaba?

Bu attığım klavyede hot swap rapid trigger hall effect roar mod filan var onda hepsi var mı?

Yanlışı atmışım bu klavye

Son düzenleme:

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Neyden dolayı en iyisi mesela bu klavyeden ne gibi farklılıklar var acaba?
Wooting markasını duymuşsan ve namını biliyorsan bu klavye ondan hızlı. sadece bu kadar demem yeterli araştırıp güzelce öğrenebilirsin. Para sıkıntım yok diyen birine işine yarayacak en net yanıtı verebilirsin bu sayede.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan
Wooting markasını duymuşsan ve namını biliyorsan bu klavye ondan hızlı. sadece bu kadar demem yeterli araştırıp güzelce öğrenebilirsin. Para sıkıntım yok diyen birine işine yarayacak en net yanıtı verebilirsin bu sayede.
Zamanında duymuştum o klavyeyi. Bunda bu üstteki saydığım özellikler var mıdır baktım bulamadım ama

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tuğra Yıldız
aktif olarak vxe mad r kullaniyorum sorulari alabilirim

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan
aktif olarak vxe mad r kullaniyorum sorulari alabilirim
Bende şuan superlight var ondan iyi mi? Boyut olarak nasıl superlightye göre kullanımı felan nasıl alınabilir en iyi mouse mi

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tuğra Yıldız
Bende şuan superlight var ondan iyi mi? Boyut olarak nasıl superlightye göre kullanımı felan nasıl alınabilir en iyi mouse mi
hangi superlight model soylersen karsilastirma yapabiliriz en iyi mouse belki degildir ama bu fiyata gore en ust performans bana gore 36g ile cok rahat kontrol ediliyor.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Zamanında duymuştum o klavyeyi. Bunda bu üstteki saydığım özellikler var mıdır baktım bulamadım ama
Dünyanın açık ara en iyi klavyesini zamanında duymuştum gibi basit bir yargıyla söylemen üzücü. Saydığın özellikleri ikiye katlayacak bir klavye. AZ ARAŞTIRMA YAPARSAN TR'DE SATIŞI OLAN EN İYİ KLAVYE DONANIMIN BU OLDUĞUNU ANLARSIN CS VALO GİRECEK BİRİSİ FİYAT SIKINTISI YOKSA DİREK BU KLAVYEYİ ÖNERİRİM BEN. İHTİYAÇ BU YÖNDE VE BENDE ONA GÖRE ÇÖZÜM YOLUYLA EN İYİ SEÇENEĞİ ÖNERDİM. Forumda cevap yazana kadar google de ufak bir arama yapman lazım. Tavsiyemdir.

1742962971731.png

Daha net anlaman için kısa özetini atayım :)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan
Dünyanın açık ara en iyi klavyesini zamanında duymuştum gibi basit bir yargıyla söylemen üzücü. Saydığın özellikleri ikiye katlayacak bir klavye. AZ ARAŞTIRMA YAPARSAN TR'DE SATIŞI OLAN EN İYİ KLAVYE DONANIMIN BU OLDUĞUNU ANLARSIN CS VALO GİRECEK BİRİSİ FİYAT SIKINTISI YOKSA DİREK BU KLAVYEYİ ÖNERİRİM BEN. İHTİYAÇ BU YÖNDE VE BENDE ONA GÖRE ÇÖZÜM YOLUYLA EN İYİ SEÇENEĞİ ÖNERDİM. Forumda cevap yazana kadar google de ufak bir arama yapman lazım. Tavsiyemdir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam tamam alayım da son bir soru sessiz bir klavye mi ailemle yaşıyorum bu sessiz mekanikler gibi mi red filan vardı

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa
Hala anlamadığın bir nokta varsa yardımcı olurum. ;)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan

Alıntıyı görüntüle

Doğrudur biliyorum wootingi merak ediğ alacaktım ilk çıktığında sonra alamadım ozaman bütçe yoktu. Çok övülüyordu ciddi anlamda alamamıştım o dönem

Top Bottom