Yardım Mouse yüzünden oyun donuyor

GrrBzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
Beyler selam, scyrox v6 aldım geçen gün. Oyun oynarken nadiren de olsa anlık donma oluyor. Görüntü atlama yapıyor gibi oluyor. 2k hz de oynuyorum dongle direkt anakarttaki 3.0 portuna takılı. Sebebini bilen veya çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır ?

işlemcin ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k ya düşürcen gibi mecbur

işlemcin ne

1k ya düşürcen gibi mecbur
Ryzen 5 7500f

Herhangi bir sıcaklık sorunu falan yok ancak işlemci kullanımı açısından değerlere bakmadım.

Ryzen 5 7500f

Herhangi bir sıcaklık sorunu falan yok ancak işlemci kullanımı açısından değerlere bakmadım.
ben i3 12 ile 2k da kullanıyorum bir sorun olmuyor

mouse dan dolayı olduğu kesin mi peki

Eski mouseda bir sıkıntı yoktu ya. Razer viper mini kullanıyordum 1k hz de gayet yağ gibi akıyordu. Scyroxa geçince olmaya başladı. Dongle ile mi alakalı diye düşünüyorum. Geçen gün bir arkadaşta daha olmuştu sanki böyle bir şey denk gelmiştim.

Eski mouseda bir sıkıntı yoktu ya. Razer viper mini kullanıyordum 1k hz de gayet yağ gibi akıyordu. Scyroxa geçince olmaya başladı. Dongle ile mi alakalı diye düşünüyorum. Geçen gün bir arkadaşta daha olmuştu sanki böyle bir şey denk gelmiştim.
bende aynı masueyi kullandım işlemciye çok yük bindiriyor 1kda kullanacaksın

bende aynı masueyi kullandım işlemciye çok yük bindiriyor 1kda kullanacaksın
Çok saçma değil mi ya. 8k hz falan peşinde değilim de 2k da kullansaydık bari 😅 kablosuz olması dışında bir anlamı kalmadı o zaman.

hocam bazı oyunlar 8k destekliyor desteklemeyenlerde kasıyor ama günlük kullanımdada aaşırı yük bindiriyor
Ben sadece cs oynuyorum hocam ya. Günlük kullanım için logitech var bir tane onu kullanıyorum. Pişman oldum gibi aldığıma şu an. 3k az para değil vallahi

Ben sadece cs oynuyorum hocam ya. Günlük kullanım için logitech var bir tane onu kullanıyorum. Pişman oldum gibi aldığıma şu an. 3k az para değil vallahi
cs destekliyor mu bilmiyorum ama tek avantajı kanlosuz olması varsayabiliriz belki ileride update ile değişir tabi zamanla

hocam birde anakart üzerindeki usb yuvalarından anakartın kontrol ettiği yuvaya tak bir miktar işlemci kullanımını düşürür

cs destekliyor mu bilmiyorum ama tek avantajı kanlosuz olması varsayabiliriz belki ileride update ile değişir tabi zamanla

hocam birde anakart üzerindeki usb yuvalarından anakartın kontrol ettiği yuvaya tak bir miktar işlemci kullanımını düşürür
Tamamdır bro sağolasın. Gidince bir bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,135
Üyeler
189,564
Son üye
THESTARZ
Geri