Mouselar Sürekli Bozuluyor

uyg4rcik

80+
Reaksiyon skoru
44
Bundan önceki mousem steelseries rival3'dü düzgün bir marka bir sıkıntı çıkmasın diye steelseries almıştım. Fakat yaklaşık 1 yıl sonra mouse'un tekerlek kısımı aşağı kaydırırken yukarı algılıyor yukarı kaldırırken aşağı algılıyor, bu sorun üzerine msi clutch gm11 aldım fakat şuan bu mousemda da bu problem çıktı bu problem neden oluyor, sürekli mouselar bu şekilde bozulacak mı?

Sensörün içine pislik girdiği için. Mousun içini açıp sensörü temizlemeye çalış.Bu şekilde birkaç mouse kurtardım.

Bundan önceki mousem steelseries rival3'dü düzgün bir marka bir sıkıntı çıkmasın diye steelseries almıştım. Fakat yaklaşık 1 yıl sonra mouse'un tekerlek kısımı aşağı kaydırırken yukarı algılıyor yukarı kaldırırken aşağı algılıyor, bu sorun üzerine msi clutch gm11 aldım fakat şuan bu mousemda da bu problem çıktı bu problem neden oluyor, sürekli mouselar bu şekilde bozulacak mı?
tekerin sabitlendiği çubuğu temizleyip vazelin ya da lube sürerseniz düzelir.
Post automatically merged:

tam olarak nasıl açılacağını bilmiyorum aşağıda vidaları yok.
fön makinesi tutarak ısıtıp skatezleri elinle sökeceksin. Vidaları altında.

tekerin sabitlendiği çubuğu temizleyip vazelin ya da lube sürerseniz düzelir.

fön makinesi tutarak ısıtıp skatezleri elinle sökeceksin. Vidaları altında.
Daha öncesinde denemiştim skatezler kalktıktan sonra eskisi gibi yapışmadı çıkıntılı oldu bu yüzden mouse değişmek zorunda kalmıştım.

Vidaları var ama üzeri plastik tabanlıklarla kaplıdır. Vidyo seyrederek öğrenebilirsin.
Daha öncesinde denemiştim skatezler kalktıktan sonra eskisi gibi yapışmadı çıkıntılı oldu bu yüzden mouse değişmek zorunda kalmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,123
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri