Merhabalar iyi akşamlar diliyorum 2 gündür saçma bir hata ile uğraşıyorum mousem düştü sağ tıklamasın da bi gariplik takılma farkettim gidip vatandan rampage triumph smx-r65 mouse aldım ve eve geldim taktığım da sol tıkladığım zaman sağ tıklamış gibi sekme açılıyordu ama aynı zamanda sol da tıklıyordu görev çubuğuna hiç bir şekilde tıklayamıyordum google de falan da aynı şekil de tıklayamıyordum sol tıka bassam da sekme falan açmıyordu görev çubuğuna hiç sağda tıklamıyordu ctrl+alt dele basıp geri çıktığım da bu sorun düzeliyor ama bir kaç saniye sonra tekrardan başlıyor bilgisayarı windows üzerinden 0ladım olmadı bilgisayarcıya götürdüm formatlattım oda olmadı bu arada 2 mousem de aynı hatayı veriyor 2sini de test ettik bilgisayarcıda bir problem yok anakart diyenler oldu ama bilgisayarcı benim kasayı takıp mouse ile baya bi kurulum falan yaptı format attı hiç böyle bir hatayla karşılaşmadı düşen mousemde de aynı sorun var devam ediyor güncellemeleri de yaptım denetim masası fare ayarlarına ve windows üzerinden fare ayarlarına da baktım bi sorun sıkıntı yok.Video da gördüğünüz üzere lol oynarken sağ tıklamamama rağmen imleç neredeyse oraya hareket ediyor rakip minyon veya şampiyon üzerindeyse tıklamadan onlara saldırıyor sol tıklayınca da mouse aşşağa iniyor fps oyununların da henüz test etmedim yarın arma 3 tede test edeceğim vatanı aradım telefonu genç birisi açtı ve pek bilgsi ollmadığını söyledi anakartta sorun olabileceğini söyledi sistemim daha 1.5 senelik sistem vatandan toplamıştım sizce sorun nedir yardımcı olur musunuz? acaba virüs kaynaklı bir şey olabilir mi veya virüs kaynaklıysa formatlanınca gitmezmi ? ben windowsdan 0ladım üstüne bilgisayarcı format attı windows etkili olmaz dedi
Videoyu izleyip yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.