Neler Yeni

Mousem Küçük Hamlelerde Sorun Oluşturuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
Arkadaşlar Logitech G203 LightSync Var Oyunlar Çook küçük böyle küçük hamlelerde okumuyor öyle kalıyor rahatsız edici bir durum bunun bi ayarı varmı yoksa sensörden mi ? Çok küçük hamlelerde haraket etmiyor

GFYT

80+ Bronze
Mercury sensör değil bildiğim kadarıyla, o kadar iyi bir performans beklemeyin. Satma şansın varsa satıp mx518 alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mercury sensör değil bildiğim kadarıyla, o kadar iyi bir performans beklemeyin. Satma şansın varsa satıp mx518 alabilirsin.
Yok normalde bi sıkıntı yok baya iyi bir sensör hiç sorununu görmedim ama bu gğn fark ettim böyle bişeyi

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
  • Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sorun sensörün Mercury olmaması değil bu arada. Ne zamandan beri oluyor bu sorun?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gönder iadeye hiç acıma eski bir sensör kullanıyor ondan dolayı bende g203 kullanıcısıyım inşAllah sorun yaşamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönder iadeye hiç acıma eski bir sensör kullanıyor ondan dolayı bende g203 kullanıcısıyım inşAllah sorun yaşamam.
Aga benim 4. mousem bu her mousede bir sıkıntı çıkıyor artık sıkıntısız bir mouse istiyorum 7 ay oldu alalı gidiyo

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sensörden olduğunu düşünmüyorum. Sorunu olabilir. Ben de aynı ürünü kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Garantisi varsa göndermeyi deneyebilirsin. Logitech o konuda iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
Arkadaşlar Logitech G203 LightSync Var Oyunlar Çook küçük böyle küçük hamlelerde okumuyor öyle kalıyor rahatsız edici bir durum bunun bi ayarı varmı yoksa sensörden mi ? Çok küçük hamlelerde haraket etmiyor
Sensöre doğru tükürüksüz bir şekilde sağlamca üflemeyi dene. mouse padin temiz ve kusursuz olsun çizik veya defolu ip söküklerini kastediyorum.
Bi an önce de logitechten kurtulmanı tavsiye ederim veya sana G305 modelini önerebilirim.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Kanka kullandığın yüzeyle ilgili olma ihtimali var. Mouse padde kullanmıyorsan mousepadde kullanmayı dene. Eğer bu değilse sanıyorum mesele fareyle ilgilidir :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğitcan Eginli
Sensöre doğru tükürüksüz bir şekilde sağlamca üflemeyi dene. mouse padin temiz ve kusursuz olsun çizik veya defolu ip söküklerini kastediyorum.
Bi an önce de logitechten kurtulmanı tavsiye ederim veya sana G305 modelini önerebilirim.
Mousepad Temiz Sensör de temiz sanırım sensörden ya başka seçenek yok garantiyle uğraşmıycam 1 yılda 4 tane mouse değiştirdim bir tane şöyle 1 2 yıl gidicek sağlam iyi bir mouse bulamadım önerin için teşekkrüler bakacağım o mouseye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kullandığın yüzeyle ilgili olma ihtimali var. Mouse padde kullanmıyorsan mousepadde kullanmayı dene. Eğer bu değilse sanıyorum mesele fareyle ilgilidir :(
Fareyle ilgili Kanka her şey temiz mouse pad var mouse gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hazar İsmail Karataş
Instagram
hazar.jpeg
Steam
https://steamcommunity.com/id/hzr2020/
Mousepad Temiz Sensör de temiz sanırım sensörden ya başka seçenek yok garantiyle uğraşmıycam 1 yılda 4 tane mouse değiştirdim bir tane şöyle 1 2 yıl gidicek sağlam iyi bir mouse bulamadım önerin için teşekkrüler bakacağım o mouseye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fareyle ilgili Kanka her şey temiz mouse pad var mouse gidiyor
mouse ile ilgili bilgi verebilirim alacağın vakit ulaş bana.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Yani gerçek bir çözüm olduğundan değil ama dpi arttırmayı deneyebilirsin.
Standart kullanımda küçük hareketler zaten pek önemli değil. Oyun içinde de atıyorum 800dpi 0,40 sens kullanıyorsan onu 1600dpi 0,20sens veya 3200dpi 0,10 sens gibi yaparsan belki çare olabilir. Edpi değişmeyeceği için aynı şekilde oynatması lazım ama buy menu falan zorlayabilir. Yine de belki farenin daha küçük hareketlere karşı daha duyarlı çalışmasını sağlayabilir, emin değilim sadece fikir. Ayrıca report hızını 1000hz e kadar çıkarabiliyor olman lazım, onu da çıkarmadıysan 1000 e çıkarmayı deniyebilirsin. Aklımda başka bir şey yok... :/

Top Bottom