Normalde böyle oluyodu 10 15 kere çıkar tak yapıyodum mouse olarak algılıyodu yada 1 gün bekliyodum düzeliyodu ama 1 haftadır düzeltemedim kaldı böyle kullanamıyorum mouseyiİlgincmis hocam gercekten
Baksa bir pc de deneme sansiniz var mi hocam yada laptop vsNormalde böyle oluyodu 10 15 kere çıkar tak yapıyodum mouse olarak algılıyodu yada 1 gün bekliyodum düzeliyodu ama 1 haftadır düzeltemedim kaldı böyle kullanamıyorum mouseyi
Bugun bakıcam evde eski bi pc vardı ama arkadaşdan aldım mouseyi arkadaşdada aynı sorun oluyomuşBaksa bir pc de deneme sansiniz var mi hocam yada laptop vs
Evet KuruluKendi driverını kurdun mu?
Direk kasanın usb portuna mı bağladın yoksa usb port çoklayıcıya mı? Normalde böyle bir sorun yaşamaman lazım ilk defa görüyorum. Driver kaldırıp tekrar kurmayı da deneyebilirsin.Evet Kurulu
Direk loptopa bağlıyorum driveri kaldırıp tekrar kurmayıda denedimDirek kasanın usb portuna mı bağladın yoksa usb port çoklayıcıya mı? Normalde böyle bir sorun yaşamaman lazım ilk defa görüyorum. Driver kaldırıp tekrar kurmayı da deneyebilirsin.