Neler Yeni

Mousemin tekerleği düzgün çaloışmıyro neden olabilir ?

Reaksiyon skoru
65
tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?

hocam mouse u açıp scroll doğru yerde mi diye bakıp onu olması gereken yere bastır düzelir

tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsin

garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsin
garantisi yok hocam ama hafif üfledikten sonra pek sorun kalmadı tekrar bir sorun olursa konu açarım iyi forumlar.

Hocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.
3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.

eyvallah hocam sertçe üflemek cidden yardımcı oldu iyi forumlar
Önemli değil hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.
Benimde sürekli yaşadığım bi şeydi böyle çözülüyordu yardımcı olduysa çok güzel.

hocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.
bende orta tuş felç olmuştu evdeki eski mouselardan birinin tekerini çıkardım bozulana taktım sorun çözüldü

Geri