kazıkılıvoyvada
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Toz kaçınca yapabiliyor hocam temizlerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
hocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.Toz kaçınca yapabiliyor hocam temizlerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.
Hocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.hocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.
eyvallah hocam sertçe üflemek cidden yardımcı oldu iyi forumlarHocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.
garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsintekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
garantisi yok hocam ama hafif üfledikten sonra pek sorun kalmadı tekrar bir sorun olursa konu açarım iyi forumlar.garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsin
3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.Hocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.
Önemli değil hocam.eyvallah hocam sertçe üflemek cidden yardımcı oldu iyi forumlar
Benimde sürekli yaşadığım bi şeydi böyle çözülüyordu yardımcı olduysa çok güzel.3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.
bende orta tuş felç olmuştu evdeki eski mouselardan birinin tekerini çıkardım bozulana taktım sorun çözüldühocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.