belki size öyle geliyordur eski mouseunuzdan dolayıCorsair katar pro aldım. sol tıkı sağ tıka göre daha sert. Daha fazla güç uygulamam gerekiyo. Kullandıkça sol tık daha az güç ister mi ? veya bir şekilde sol tıkı yumuşatmam mümkün mü ?
%100 eminim sol tık daha zor. Hatta bazen basamadığım oluyor.belki size öyle geliyordur eski mouseunuzdan dolayı
sanki sol tıkın içinde bir şey varmışta basmamı engelliyormuş gibi garip bir his.belki size öyle geliyordur eski mouseunuzdan dolayı
hmm iyice bir kontrol edin devam ederse iade edin derim%100 eminim sol tık daha zor. Hatta bazen basamadığım oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanki sol tıkın içinde bir şey varmışta basmamı engelliyormuş gibi garip bir his.
ilk başta hp omen 400 aldım. Onda da sağ tık böyle sert basıyordu iade etmiştim. Corsair katar pro aldım bunda da sol tık sert basıyor :/. Eski mousemde iki tuş çok rahat basılıyordu. Bu tuşların diğerine göre sert oluşu mouselarda olan bir şey mi onu bilmiyorumhmm iyice bir kontrol edin devam ederse iade edin derim
hmm bence size eski mouseunuz rahat gelmiş olabilirmiilk başta hp omen 400 aldım. Onda da sağ tık böyle sert basıyordu iade etmiştim. Corsair katar pro aldım bunda da sol tık sert basıyor :/. Eski mousemde iki tuş çok rahat basılıyordu. Bu tuşların diğerine göre sert oluşu mouselarda olan bir şey mi onu bilmiyorum
Ürünü garantisi varsa servise verin derimCorsair katar pro aldım. sol tıkı sağ tıka göre daha sert. Daha fazla güç uygulamam gerekiyo. Kullandıkça sol tık daha az güç ister mi ? veya bir şekilde sol tıkı yumuşatmam mümkün mü ?
Bir tane inceleme videosuna baktım ama kullanan kişiden mi bilemem basarken normalden fazla zorlanıyormuş gibi duruyordu. Ama kendini fazlada zorluyor olabilir. Birazda cps videolarına baktım diğer mouselara göre daha çok zorlandığını söyledi birisi. Belki modelle alakalı bir problem olabilir ama çok sanmıyorum. Yinede siz servise verin eğer aynı şekilde gelirse bütçeyle farklı mouselar önerebiliriz.ilk başta hp omen 400 aldım. Onda da sağ tık böyle sert basıyordu iade etmiştim. Corsair katar pro aldım bunda da sol tık sert basıyor :/. Eski mousemde iki tuş çok rahat basılıyordu. Bu tuşların diğerine göre sert oluşu mouselarda olan bir şey mi onu bilmiyorum
Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 tl arası güzel mouse var mıdır ?Bir tane inceleme videosuna baktım ama kullanan kişiden mi bilemem basarken normalden fazla zorlanıyormuş gibi duruyordu. Ama kendini fazlada zorluyor olabilir. Birazda cps videolarına baktım diğer mouselara göre daha çok zorlandığını söyledi birisi. Belki modelle alakalı bir problem olabilir ama çok sanmıyorum. Yinede siz servise verin eğer aynı şekilde gelirse bütçeyle farklı mouselar önerebiliriz.
Hocam zaten corsair katar pro küçük ve orta boy eller için tasarlanmış. Eliniz ortalamadan büyükse keşke ona bakıp alsaydınız.Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 TL arası güzel mouse var mıdır ?
https://www.hepsiburada.com/logitec...pi-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3 Sizin elinize tam oturan mouseden çok hafif daha küçük olan bunu kullanıyorum ben. gayet memnunum şuanlık.Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 TL arası güzel mouse var mıdır ?
bilmiyom küçük gibi geldi. Dediğim gibi eski mouse çok iyiydi gibiHocam zaten corsair katar pro küçük ve orta boy eller için tasarlanmış. Eliniz ortalamadan büyükse keşke ona bakıp alsaydınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/logitec...pi-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3 Sizin elinize tam oturan mouseden çok hafif daha küçük olan bunu kullanıyorum ben. gayet memnunum şuanlık.
40mm x 68mm x 122mm Rampage smx R44 boyutu. Logitech G102 38.2mm x 62.15mm x 116.6mm O kadarda boyut farkı yok bence.bilmiyom küçük gibi geldi. Dediğim gibi eski mouse çok iyiydi gibi