Neler Yeni

Mousenin sol tıkı çok güç istiyor.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
Corsair katar pro aldım. sol tıkı sağ tıka göre daha sert. Daha fazla güç uygulamam gerekiyo. Kullandıkça sol tık daha az güç ister mi ? veya bir şekilde sol tıkı yumuşatmam mümkün mü ?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Corsair katar pro aldım. sol tıkı sağ tıka göre daha sert. Daha fazla güç uygulamam gerekiyo. Kullandıkça sol tık daha az güç ister mi ? veya bir şekilde sol tıkı yumuşatmam mümkün mü ?
belki size öyle geliyordur eski mouseunuzdan dolayı

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
%100 eminim sol tık daha zor. Hatta bazen basamadığım oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanki sol tıkın içinde bir şey varmışta basmamı engelliyormuş gibi garip bir his.
hmm iyice bir kontrol edin devam ederse iade edin derim

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm iyice bir kontrol edin devam ederse iade edin derim
ilk başta hp omen 400 aldım. Onda da sağ tık böyle sert basıyordu iade etmiştim. Corsair katar pro aldım bunda da sol tık sert basıyor :/. Eski mousemde iki tuş çok rahat basılıyordu. Bu tuşların diğerine göre sert oluşu mouselarda olan bir şey mi onu bilmiyorum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ilk başta hp omen 400 aldım. Onda da sağ tık böyle sert basıyordu iade etmiştim. Corsair katar pro aldım bunda da sol tık sert basıyor :/. Eski mousemde iki tuş çok rahat basılıyordu. Bu tuşların diğerine göre sert oluşu mouselarda olan bir şey mi onu bilmiyorum
hmm bence size eski mouseunuz rahat gelmiş olabilirmi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bazen basamadığın mı oluyor? Kardeşim parmağında sorun olabilir. Yeni aldıysan değişim iste yumuşamasını bekleme.

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
Ürünü garantisi varsa servise verin derim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bir tane inceleme videosuna baktım ama kullanan kişiden mi bilemem basarken normalden fazla zorlanıyormuş gibi duruyordu. Ama kendini fazlada zorluyor olabilir. Birazda cps videolarına baktım diğer mouselara göre daha çok zorlandığını söyledi birisi. Belki modelle alakalı bir problem olabilir ama çok sanmıyorum. Yinede siz servise verin eğer aynı şekilde gelirse bütçeyle farklı mouselar önerebiliriz.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
Bir tane inceleme videosuna baktım ama kullanan kişiden mi bilemem basarken normalden fazla zorlanıyormuş gibi duruyordu. Ama kendini fazlada zorluyor olabilir. Birazda cps videolarına baktım diğer mouselara göre daha çok zorlandığını söyledi birisi. Belki modelle alakalı bir problem olabilir ama çok sanmıyorum. Yinede siz servise verin eğer aynı şekilde gelirse bütçeyle farklı mouselar önerebiliriz.
Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 tl arası güzel mouse var mıdır ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 TL arası güzel mouse var mıdır ?
Hocam zaten corsair katar pro küçük ve orta boy eller için tasarlanmış. Eliniz ortalamadan büyükse keşke ona bakıp alsaydınız.

Kanka önceden Rampage smx r44 kullanıyordum. Şekli elime tam oturuyordu yandaki tuşları tam yerindeydi. HP omen 400 büyükmüş gibi, corsair katar pro küçükmüş gibi geldi bana. Rampage smx r44 şekline benzeyen 150-200 TL arası güzel mouse var mıdır ?
https://www.hepsiburada.com/logitec...pi-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3 Sizin elinize tam oturan mouseden çok hafif daha küçük olan bunu kullanıyorum ben. gayet memnunum şuanlık.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hakkı Demir
Hocam zaten corsair katar pro küçük ve orta boy eller için tasarlanmış. Eliniz ortalamadan büyükse keşke ona bakıp alsaydınız.

https://www.hepsiburada.com/logitec...pi-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3 Sizin elinize tam oturan mouseden çok hafif daha küçük olan bunu kullanıyorum ben. gayet memnunum şuanlık.
bilmiyom küçük gibi geldi. Dediğim gibi eski mouse çok iyiydi gibi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
bilmiyom küçük gibi geldi. Dediğim gibi eski mouse çok iyiydi gibi
40mm x 68mm x 122mm Rampage smx R44 boyutu. Logitech G102 38.2mm x 62.15mm x 116.6mm O kadarda boyut farkı yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom