Neler Yeni

Mousepad nasıl temizlenir?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar bişiler döküldü galiba ne döküldü bilmiyorum maus kaymıyor hafif kaldırıyorum mouse yapış yapış sesi geliyor ıslak mendille silmeye çalıştım mauspadi ama böyle topak topak şeyler çıkıyor silgiyle boş bi yeri silince siyah çıkan şey gibi ıslak mendille silince oldu tam olarak nasıl temizliyebilirim kaygan olması için.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
şampuanla duş aldır miss gibi oluyor :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Katı el sabununu al. Bir tane leğen al. Hafif sıcak su koy leğene. El yakmasın. Elinle sabunu köpürt. Sabun baya bir erisin. Hafif hafif elinle mouse pad i sil. En sonra durula. Kurulana olarak güneşin altına koyma bir de mandalla asmazsan iyi olur iz falan kalabilir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
Katı el sabununu al. Bir tane leğen al. Hafif sıcak su koy leğene. El yakmasın. Elinle sabunu köpürt. Sabun baya bir erisin. Hafif hafif elinle mouse pad i sil. En sonra durula. Kurulana olarak güneşin altına koyma bir de mandalla asmazsan iyi olur iz falan kalabilir.
şimdi yapasım geldi ama saç makinesi ile kurutsam olmaz mı olmaz dersen yatarken yapayım bırakayım bari

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şimdi yapasım geldi ama saç makinesi ile kurutsam olmaz mı olmaz dersen yatarken yapayım bırakayım bari
Saç kurutma makinesi olur ama acil değilse yapma. Acilse yapabilirsin. Ama ben hiç yapmadım. Kuruttum. Sabaha kadar kurumuştu bende

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
Saç kurutma makinesi olur ama acil değilse yapma. Acilse yapabilirsin. Ama ben hiç yapmadım. Kuruttum. Sabaha kadar kurumuştu bende
tamam teşekkürler kayganlığı geri gelir temizleyince yani eyw.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
duş aldırıyımmı ozaman :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ıslak mendille silince dökülüyor gibi oldu öyle yapınca direk yok olur heralde :D
yarın güneşli olur ilk dediğim gibi şampuanla köpürt sonra iyice durula hiç şampuan kalmasın yoksa beyaz leke oluyor sonra havluyla suyun bi kısmını al balkonda güneşe bırak misss :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
yarın güneşli olur ilk dediğim gibi şampuanla köpürt sonra iyice durula hiç şampuan kalmasın yoksa beyaz leke oluyor sonra havluyla suyun bi kısmını al balkonda güneşe bırak misss :D
tamam deneyeceğim teşekkürler. :)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Dediklerinin tam tersini yaptım ha bende. :D :D

Sabun sıkıp, altını üstünü sert fırçayla sağlam yıkadım, güneşin altına koyup bir de mandalla düşmesin diye tutturdum. :D :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tamam teşekkürler kayganlığı geri gelir temizleyince yani eyw.
Ben buna göre yapıyorum. Mousepadim steelseries. Sende de olur fark etmez bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediklerinin tam tersini yaptım ha bende. :D :D

Sabun sıkıp, altını üstünü sert fırçayla sağlam yıkadım, güneşin altına koyup bir de mandalla düşmesin diye tutturdum. :D :D
İyi yapmışsın kral eline sağlık

Top Bottom