Mousepad Önerisi Acill!!

mirkOwicH

80+
Reaksiyon skoru
31
yav arkadaşlar ben sistem topluyorum her şey alındı mousepadi unutmuşum 😅 eskiden https://www.monsternotebook.com.tr/..._cIZdhcblSMiuj4uMKe6nRg4Ne_URPeNvOZfy21ZN5juS bu mousepadi kullanıyordum laptopum varken öyle hiç bişeye de dikkat etmemiştim ama memnunum ve şimdi mouse da değişecek wraith w1 aldım nasıl bi mouse pad önerirsiniz? 800dpi 0.41 sens oynuyordum valorantı yine valorant ağırlıklı olacak şekilde fps oyuncusuyum diyebiliriz mouse hakimiyeti benim için çok önemli renk olarak tercihim beyazdır desen falan farketmez diğer renkler de bozmaz sorun yok, sadece kaliteli çok pahalı olmayan bir şey olsun, teşekkürler :D

eski mousepadimden memnundum demeye çalıştım* şuan mousepad kardeşimde verdim çocuğa bir kere geri istemek istemiyorum ve kasayla çok uyumsuz olur rengi falan çok değişik terimler çıkmış o yüzden size sormak istedim.

Ben xrades sora soft speed aldım daha yeni kargo ile 800 e geldi. Beğendim öneririm

Amazon kuponunu eklersen ₺850 civarına denk geliyor. Rahat 1-2 haftadır test ediyorum. Yüzeyi gayet iyi.

Klavye içinde yanına ucuz bir şey alsanız yeterli olur.

Ben xrades sora soft speed aldım daha yeni kargo ile 800 e geldi. Beğendim öneririm
Amazon kuponunu eklersen ₺850 civarına denk geliyor. Rahat 1-2 haftadır test ediyorum. Yüzeyi gayet iyi.

Klavye içinde yanına ucuz bir şey alsanız yeterli olur.
yeni gördüm önerileri şuanlık geçici olarak https://amzn.eu/d/00SI7BnY bunu aldım taşınana kadar kullanacağım. Memnun kalmazsam değiştireceğim (param kalmadı :D) almayı düşünen olabilir belki, ürün geldikten sonra deneyimlerimi paylaşırım, attığınız klassegear çok garip hocam, öyle şeylerden niyeyse haz alamıyorum yanlış anlamayın zevkler ve renkler asla tartışılmaz 😊 diğerlerine de param yetmedi ama xradese bakacağım güzel modelleri var teşekkür ederim öneriler için

hocam görünüş önemli değilse düz siyah steelseries qck kullanıyorum istediğiniz her boyut rahatça bulunabilir benim kullandığım 3xl boyutu nerdeyse masa kadar. tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,924
Üyeler
204,013
Son üye
xErrQr
Geri