Neler Yeni

Yardım Mousepad Önerisi Büyük boy

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bütçe
60
Bütçem 55-60 tl önerilerinizi bekliyorum.
Boyut olarak 70*30 / 90*40 civarı büyük olmalı.
Kullandığım masayı değiştirdim. Eskiden güzel kayıyordu şuan ki masamda kaymıyor. Fps oyunları oynuyorum. Çabuk yıpranmaması, dikişlerinin sağlam olması ve iyi kayması çok önemli.
Ayrıca bu nasıl? Şuan fotoğrafları yüklemediği için bakamıyorum ama alacagım zaman renk olarak daha mantıklı bakarım önerirseniz.

01adanalı

80+ Silver
Bu fiyatta XRades,Porge ve Klasse'den daha iyisini pek bulamazsınız. Ben tercihimi Porge'den yana kullanırdım çünkü daha çok kayan o kullanıcı yorumlarına göre. Bende şuan Klasse 90x40 mousepad var ancak 2 yıllık XRades bile daha iyi kayıyordu. Porge kullanma fırsatım olmadı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatta XRades,Porge ve Klasse'den daha iyisini pek bulamazsınız. Ben tercihimi Porge'den yana kullanırdım çünkü daha çok kayan o kullanıcı yorumlarına göre. Bende şuan Klasse 90x40 mousepad var ancak 2 yıllık XRades bile daha iyi kayıyordu. Porge kullanma fırsatım olmadı.
Peki sağlamlık? Yoğun kullanımda ne kadar götürür?

01adanalı

80+ Silver
Peki sağlamlık? Yoğun kullanımda ne kadar götürür?
2 yıllık XRades var elimde hala sapasağlam tabii ki gayet düzgün bir şekilde kullandım. Dikişlerde patlama falan olmadı.
1-2 aydır ise Klasse mousepad kullanıyorum memnunum uzun kullanımda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Klasse'nin silikon kalitesi daha iyi diyorlar Porge'ye göre Porge kullanmadığım için bilmiyorum ama XRades'den iyi bir silikon kalitesi var.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
2 yıllık XRades var elimde hala sapasağlam tabii ki gayet düzgün bir şekilde kullandım. Dikişlerde patlama falan olmadı.
1-2 aydır ise Klasse mousepad kullanıyorum memnunum uzun kullanımda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Hocam xrades 60 tl iken porge 30 40 tl arası yani 2 kata yakın fiyat farkı var. Siz hangisini önerirsiniz?
Eğer porge markasını önerirseniz 1 adet de kardesime hediye alırım. Eğer xrades çok daha kaliteli derseniz 2 ay kendim kullanıp kardesime veririm.

01adanalı

80+ Silver
Porge 70x30 ve XRades 70x30 aynı fiyattalar ben porge tercih ederdim desenleri baya hoşuma gidiyor ve kullanıcı yorumlarına göre Porge daha çok kayıyor diyorlar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Porge 70x30 ve XRades 70x30 aynı fiyattalar ben porge tercih ederdim desenleri baya hoşuma gidiyor ve kullanıcı yorumlarına göre Porge daha çok kayıyor diyorlar.
Teşekkür ederim hocam.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çoğunu test etme imkanım oldu içlerinden bu fiyat bandında kendim için de aldığım porgeyi daha çok sevdim. Çoğunun yüzeyi kaygan değil daha çok pürüzlü oluyor tabi bu fiyat bandında normal ama porgeninkiler gayet kaygan bir yüzeye sahip tavsiye ederim.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Çoğunu test etme imkanım oldu içlerinden bu fiyat bandında kendim için de aldığım porgeyi daha çok sevdim. Çoğunun yüzeyi kaygan değil daha çok pürüzlü oluyor tabi bu fiyat bandında normal ama porgeninkiler gayet kaygan bir yüzeye sahip tavsiye ederim.
Çok kullanan ama elimdeki malın kıymetini bilen birisi olarak sizce ne kadar idare eder beni?

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berkay
Klasse'nin silikon kalitesi daha iyi diyorlar Porge'ye göre Porge kullanmadığım için bilmiyorum ama XRades'den iyi bir silikon kalitesi var.
üstüne klavye falan da mı koyuyorsunuz hocam

Top Bottom