hayır düz siyah almayacağım ama qp nin bir kaç kötü yorumunu gördüm ikiside çok tercih edilen bir mousepad ama biraz kararsız bırakıyor insanı o kötü yorumlar.
hayır düz siyah almayacağım ama qp nin bir kaç kötü yorumunu gördüm ikiside çok tercih edilen bir mousepad ama biraz kararsız bırakıyor insanı o kötü yorumlar.
Selamlar, forumda pek fazla göremedim, canım da sıkılmıştı, bari öneride bulunayım dedim. Pek bir anlamı yok ama dursun burada.
0-50 TL Arası Mousepad Önerisi :
XRades aslında pek bilindik bir marka değil fakat forumda kullanan kişiler mevcut ve hepsi çok memnun. 12 adet desen seçeneği ve 4 adet ölçüsü bulunuyor. 50 TL'ye kadar 3 boy mevcut, uygun olanı seçip alabilirsiniz.
Bütçe yükseldiği için araya çok marka giriyor, hepsini açıklamayacağım fakat hepsi gayet kullanışlı ürünler.
XRades 90x40
Nam-ı diğer halı mousepad. Masayı kaplasın, klavye mouse üstünde olsun diyenler ve bütçesi düşük olanlar tercih edebilir, yine aynı marka, 12 adet desen seçeneği var ve boyutu gayet yeterli.
Şimdilik önerilerim bu kadar, daha yüksek bütçeyi araştırmadım, araştırdığım zaman eklemeler yapacağım fakat zaten mousepade 300 liradan fazla bayılmak pek mantıklı gelmiyor. Önerileriniz varsa listeye eklerim.
(Pek mantıklı bir rehber değil ama dediğim gibi can sıkıntısı.)
Hepinize teşekkürler, iyi forumlar!
Küçük bir şeye daha değinmek istiyorum...
Bildiğiniz üzere Steelseries mousepadlerin 3 adet farklı modeli var ve modele göre fiyatlandırmada bulunuyorlar. Modelleri kısaca açıklayacağım hangisini kendinize uygun görürseniz ona göre tercih yapabilirsiniz.
Steelseries QCK+ : İnce yapılı ve kenarları dikişsizdir.
Steelseries QCK Edge : İnce yapılı ve kenarları dikişlidir.
Steelseries QCK Heavy : Kalın yapılı ve kenarları dikişsiz.
(Kenarları dikişsiz olanlarda da soyulma gibi bir durum yok, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.)