Öneri 10000₺+ Bütçeye Ekipman Önerisi Yapar mısınız?

Kendim scyrox V8 kullanıyorum aldığından beri 8k hz de kullanıyorum 2 3 defa anca şarj ettim ürünü alalı 2 3 ay oldu üstelik.
Günde kaç saat kullanıyorsunuz ? Scyrox V8 250mAh, Rampage Blitz Ultimate 300mAh. Ben haftada 2 - 4 kez şarj ediyorum, can sıkmaya başladı. Rampage ile iletişime geçmemek için zor duruyorum.

Günde kaç saat kullanıyorsunuz ? Scyrox V8 250mAh, Rampage Blitz Ultimate 300mAh. Ben haftada 2 - 4 kez şarj ediyorum, can sıkmaya başladı. Rampage ile iletişime geçmemek için zor duruyorum.
hocam bu günden örnek vereyim size beş altı saatir kullanıyorum aralıklı tabii dışarıda işim falanda vardı şarjı seksen doksan sevilerinde rakam yazmıyor tahmini söylüyorum uygulamasında.

hocam bu günden örnek vereyim size beş altı saatir kullanıyorum aralıklı tabii dışarıda işim falanda vardı şarjı seksen doksan sevilerinde rakam yazmıyor tahmini söylüyorum uygulamasında.
Ben 30 saniyelik uyku modu açmama rağmen günde 7 - 8+ saat kullanırken 2 - 3 gün içerisinde mutlaka şarja takmam gerekiyor. Çok garip.

Ben 30 saniyelik uyku modu açmama rağmen günde 7 - 8+ saat kullanırken 2 - 3 gün içerisinde mutlaka şarja takmam gerekiyor. Çok garip.
haklısın hocam garip cidden aula fyetmiş beş almıştım temudan başlarda sarjı bitmiyordu sonra su gibi bitmeye başladı garip olabiliyor batarya süreleri ürünlerin.

Manyetiklerin sanırım bir çoğu %60 8k hz falan yine bir araştır ben geçen bulamadım çünkü bende büyük klavye seviyorum normalde.
wraith w75 düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MOUSEPAD
KLAVYE
MOUSE

Mousepad'i çoğu oyuncu kullanıyor, eski fiyatlarındayken çok iyiydi ( 500 - 800 arası ), şuan 1k olmuş, belki yine alınabilir. Bütçenize bağlı.

Klavyeyi geçen haftalarda Abdullah abi inceledi, burada incelemesi mevcut, Rampage diyip bakmamazlık yapmayın bence, özellikleri falan son derece iyi.

Mouse olarak farklı ürünlere bakmanızı da öneririm fakat ben mayısın başından beri kullanıyorum, pil harici hiçbir sorun yaşamadım. Yazılımı kötü gözüküyor fakat çok ihtiyacınız yok, 3950 Sensör ( en yeni sensör ) ve 8K Hz desteği var. Skatez ve Grip Tape de geliyor kutu içerisinde. En ufak sorunda Garantiye yollarsınız, fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Durumuna göre yeni mouse bile yolluyorlar ( daha önce farklı modelde yaşadım ).
Pilde de şöyle bir isyanım var, 2 - 2.5 gün gidiyor 4K Hz'de. EMS7AR ( şuan eternal fire takımında oynuyor ) isimli türk esporcuya sorduğumda 4k hz kullanırken 3 - 4 gün gidiyor demişti. Kullanıma bağlı tamamen.
4500₺ ye wraith w75 varken gidip rampage'e 5000₺ vermem. Mousepad düşünebilirim. Mouse olarakta daha iyi alternatif var.

1748887916497.webp

bu şekilde bir sepet oluşturdum dostlar, incelemelerini izleyeceğim ona göre bunları alacağım.

wraith w75 düşünüyorum

4500₺ ye wraith w75 varken gidip rampage'e 5000₺ vermem. Mousepad düşünebilirim. Mouse olarakta daha iyi alternatif var.
mouse pad olarak gerçekten güzel arakdaşın attığı ama wraith dedin diye birde 90 40 istediğin için o attıklarımı atmıştım

Alıntıyı görüntüle
bu şekilde bir sepet oluşturdum dostlar, incelemelerini izleyeceğim ona göre bunları alacağım.
ya sanki bu klayve için fiyat çok yüksek değil mi birde neden illa wraith üzerinden alıyorusn

mouse pad olarak gerçekten güzel arakdaşın attığı ama wraith dedin diye birde 90 40 istediğin için o attıklarımı atmıştım

ya sanki bu klayve için fiyat çok yüksek değil mi birde neden illa wraith üzerinden alıyorusn
ürünleri güzel ve premium, tasarımlarını çok beğendim. v8 yerine v6 ile değiştirdim.

wraith w75 düşünüyorum

Ürüne özelliklerinden önce marka olarak bakarsanız tabii ki vermezsiniz. Sizin tercihiniz. Wraith üründe bir sorun olmadığı sürece geri almıyor, garantisi & iadesi çok katı.

Ürüne özelliklerinden önce marka olarak bakarsanız tabii ki vermezsiniz. Sizin tercihiniz. Wraith üründe bir sorun olmadığı sürece geri almıyor, garantisi & iadesi çok katı.
ben wraith w75 gibi güzel bir ürün varken biraz daha fazlasını verip sevmediğim ve içimde ukde bırakacak bir markanın ürününü neden alayım?

ben wraith w75 gibi güzel bir ürün varken biraz daha fazlasını verip sevmediğim ve içimde ukde bırakacak bir markanın ürününü neden alayım?
Fiyatına göre özellikleri son derece iyi. Farklı ürünlerde alabilirsiniz, ben önerdim.

Havitin klavyesi bence çok iyi ha tasarımı hoşuna gitmemiştir ayrı ama özellik olarak aynı nerdeyse ve çok daha uygun yani bilemedim

Bi klavye için 4500 tl çok fazla geliyor bana

Geri