xRades 70x30 kullanıyorum bendeBen de şuan XRades 40x40 kullanıyorum, akıyor akıyor.
Teşekkür ederim, hayırlı olsun diyeyim biraz geç olsa da. Ben de F/P olduğunu düşünüyorum, hatta yanlış bilmiyorsam Steelseries ile benzer yüzeyler kullanıyorkar, mousepad işinde birlikte çalışıyorlar sanırım.güzel inceleme olmuş eline sağlık. 2 aydır hp omen 200 kullanıyorum. gayet memnunum. amazon.com.trden almıştım. alt yüzeyi masaya yapışıyor, üst yüzeyi ise akıyor.
teşekkür ederim. ortaklıklarını bilmiyorum ancak biraz fiyatından dolayı buna yönelmiştim ama hiç pişman etmedi. gayet memnunum. tavsiye ederim. belki tek eksi olarak yüzeyi biraz toz tutuyor gibi(belki çoğu mousepadde vardır benim kullandığım ilk mousepad).Teşekkür ederim, hayırlı olsun diyeyim biraz geç olsa da. Ben de F/P olduğunu düşünüyorum, hatta yanlış bilmiyorsam Steelseries ile benzer yüzeyler kullanıyorkar, mousepad işinde birlikte çalışıyorlar sanırım.
O bütçede çoğunda var ve normal, sorun değil bence.teşekkür ederim. ortaklıklarını bilmiyorum ancak biraz fiyatından dolayı buna yönelmiştim ama hiç pişman etmedi. gayet memnunum. tavsiye ederim. belki tek eksi olarak yüzeyi biraz toz tutuyor gibi(belki çoğu mousepadde vardır benim kullandığım ilk mousepad).
f/p ürünü bence de. güzel rehber olmuş. alacaklara da tavsiye ederim.O bütçede çoğunda var ve normal, sorun değil bence.