Mousepad önerisi lazım oyun için

Monster'ın şu gamepadi var.

Hybrid olur dersen şu ürün de var. Yani %50 speed %50 control.

Taksit ile alırım diyorsan şu ürün var. Amazon peşin fiyatına 3 taksit yapıyor.

Kendimin şu an kullandığı yüzey olarak Monster, XRades, KlasseGear ve bence Wraith Hybrid yüzeyinden de daha iyi olan Kensei'nin şu ürünü de olabilir. Ama maalesef siyahı yok. Taksit ile alırsan bir modeli hariç diğerleri ₺1200 denk geliyor.

Kendimin şu an kullandığı yüzey olarak Monster, XRades, KlasseGear ve bence Wraith Hybrid yüzeyinden de daha iyi olan Kensei'nin şu ürünü de olabilir. Ama maalesef siyahı yok. Taksit ile alırsan bir modeli hariç diğerleri ₺1200 denk geliyor.
saol monster güzel gözüküyor

ikea da 650 TL ye bir mousepad var o alınır mı 90x40 olan daha önce iyi mousepad yaptıklarını duydum

Malum forumlarda spesifik kişilerin kullanıcı adlarını aratırsanız telefon numaraları çıkıyor. Yani iki gün önce küfür ettikleri siteleri, iki gün sonra övüp baş tacı yapabiliyorlar. Kullanmadıkları ürünleri övüyorlar kısaca. O forumlara da ucundan böyle reklam yapanları yazdım. Ama bir yaptırım görmediğim gibi, belirli siteler ile anlaşmalarından dolayı rastgele kullanıcıların attığı bağlantıları kendilerine kazanç sağlayacak şekilde değiştiriyorlar. O yüzden sonraki forumda da üyeliği sildim. Buraya da arada ürün bakarken denk geldiğimden öneri yapmak için üyelik açtım. Forumlardaki çoğu öneriyi yapanlar, yaptığı ürünleri kullanmayı bırak yanından dahi geçmiyorlar.

Ben yukarıdaki ürünlerden sadece Kensei kullandım. Ayrıca Longteng, KlasseGear PRO, Porge E-spor bir şey olması lazım(aralarında en dandiği ve kalitesine göre pahalı) ve yüzeyini ucundan deneyimlediğim XRades ₺350 mouse padi var. Uygun fiyatlı arıyorsanız burada en ideali XRades.

İkea'daki ürünün etiketine bakarak kumaşa polyester demiş. Bu oyunda nasıl olur bilmiyorum. Denerim diyorsan alınabilir. Yanlışım yoksa Wraith Studio iş vb. için sattığı gündelik diyelim mouse pad ile aynı özelliklere sahip. Oyunlarda hız, control vb. nasıldır bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle bunların yüzeyi sık dokuma olduğundan %60-70 civarı speed olacaktır diye düşünüyorum.

80x40 işinizi görüyorsa Blaskata alırdım. Ama tasarımlı bir şey istiyorsanız Xrades ve KlasseGear PRO ürünlerine yönelin. Porge'yi önermiyorum. Helixsun, Gamer gibi fason üretim olduğu fiyatından belli, geldiğinde leş gibi plastik kokması garanti ürünlerden direkt uzak durun.

Son olarak bütçe artar diyorsan Kensei'nin 90x40 mouse padleri var. Markanın çalışanı gibi göründüğümün farkındayım. Ama gerçekten 50x50 mouse padinin yüzeyi çok güzel. O yüzden 90x40'larının da kaliteli olacağını iddia edebilirim. Sadece control değil speed yüzeyi. Genellikle de 90x40'lar speed oluyorlar.

Yani 90x40 control arıyorsan tek bildiğim SS'in sarı etiketli ürünü var. Ama yerelde 90x40 için pembe ve mavi olanı var. Sarısını getirmemişler veya stoğu bitmiş.

Son düzenleme:
Geri