ya elimde bunlardan vardı 3 adet fakat gerçekten çok kötü bi kokuları var alakasız ama plastik kokuyor çok fazlaHo![]()
Xrades Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Siyah 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Xrades mi kokuyor? Bende var 0 koku çünküya elimde bunlardan vardı 3 adet fakat gerçekten çok kötü bi kokuları var alakasız ama plastik kokuyor çok fazla
xrades ilk alındığında kokuyor sadece 1 gün sonra koku kayboluyor. Mousepad gerçekten kaliteli 2 yıldır sıkınıtsız kullanıyorum fps oyunlarında.Yanlış hatırlamıyorsam trendyolda 90x40 aynı bu tarz bir mousepad almıştım tekrar bakayım yanlış bir bilgilendirme yapmış olmayayım
Benim hatam smartbox diye bir marka veya bir satıcı noname eski olduğu için unuttumYanlış hatırlamıyorsam trendyolda 90x40 aynı bu tarz bir mousepad almıştım tekrar bakayım yanlış bir bilgilendirme yapmış olmayayım
Mouse kayması tatmin ediyor mu veya sens ve dpi olarak kaç kullanıyorsunuzxrades ilk alındığında kokuyor sadece 1 gün sonra koku kayboluyor. Mousepad gerçekten kaliteli 2 yıldır sıkınıtsız kullanıyorum fps oyunlarında.
800 dpi 0,45 sensBenim hatam smartbox diye bir marka veya bir satıcı noname eski olduğu için unuttum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse kayması tatmin ediyor mu veya sens ve dpi olarak kaç kullanıyorsunuz
n11 sitesinde xrades mouse pad yorumlarına bakabilirsin 90x400.42 oynuyorum elimde olan mousepad çakma bir 90x40 razer mousepad eğer aynı seviyedeyse değiştirmiyim