Mousepad önerisi yapabilirmisiniz ?

yigitern

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Bütçe
100
100tl gibi bir bütcem var klavye ile kullanmıyacağım speed mouse pad istiyorum bildiğiniz varsa önerilere açığım

Ben 1 hafta önce beyaz olan klasse mouse pad aldım. Gayet memnunum. Fare rahat kayıyor, masada kayma vs. yapmıyor. Ama boyut olarak büyük ben birazını klavyenin altına koydum. Bu markanın farklı modellerini bulursanız bakabilirsiniz.

BİM den Omen aldım. Memnunum. Genelde mağazalarda oluyor, bakabilirsin.

Xrades mi kokuyor? Bende var 0 koku çünkü
Yanlış hatırlamıyorsam trendyolda 90x40 aynı bu tarz bir mousepad almıştım tekrar bakayım yanlış bir bilgilendirme yapmış olmayayım

Yanlış hatırlamıyorsam trendyolda 90x40 aynı bu tarz bir mousepad almıştım tekrar bakayım yanlış bir bilgilendirme yapmış olmayayım
xrades ilk alındığında kokuyor sadece 1 gün sonra koku kayboluyor. Mousepad gerçekten kaliteli 2 yıldır sıkınıtsız kullanıyorum fps oyunlarında.

Benim hatam smartbox diye bir marka veya bir satıcı noname eski olduğu için unuttum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xrades ilk alındığında kokuyor sadece 1 gün sonra koku kayboluyor. Mousepad gerçekten kaliteli 2 yıldır sıkınıtsız kullanıyorum fps oyunlarında.
Mouse kayması tatmin ediyor mu veya sens ve dpi olarak kaç kullanıyorsunuz

Benim hatam smartbox diye bir marka veya bir satıcı noname eski olduğu için unuttum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse kayması tatmin ediyor mu veya sens ve dpi olarak kaç kullanıyorsunuz
800 dpi 0,45 sens
tatmin ediyor.

Geri