SKMSCMSNCKZNXMZNXbende 120x60lık var banyoda araba fırçası ile foşur foşur yıkıyorum daha sonra balkona asıyorum 5 saat sonra kurumuş oluyor
Çok pislenmedi ise mendil ile çok bastırmadan sil yeterli olur öbür türlü yıkama felan zarar veriyor az bişey benceX-Raypad Aqua Control Zero mouse pad kullanıyorum daha önce hiç temizlemedim nasıl temizlemem gerekiyor temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı
Lavanta Yağını Unutmuşsunbende 120x60lık var banyoda araba fırçası ile foşur foşur yıkıyorum daha sonra balkona asıyorum 5 saat sonra kurumuş oluyor
çok pislendi biladerim ya mouse kaymıyo artıkÇok pislenmedi ise mendil ile çok bastırmadan sil yeterli olur öbür türlü yıkama felan zarar veriyor az bişey bence
benim dediğim gibi banyoda sabun ve fırça ile yıka 2 yıldır bu şekilde yıkıyorumçok pislendi biladerim ya mouse kaymıyo artık
hacı şakir varken aaaaLavanta Yağını Unutmuşsun
tamamdır eyvallahbenim dediğim gibi banyoda sabun ve fırça ile yıka 2 yıldır bu şekilde yıkıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hacı şakir varken aaaa
benim dediğim gibi banyoda sabun ve fırça ile yıka 2 yıldır bu şekilde yıkıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hacı şakir varken aaaa