ben kola dökmüştüm .d neyse şöyle yapın ben ilk olarak ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile kuruladım bunu 4 kere yaptım sonra güneşin altına attım o zamandan beri kulanıyorum np bu arada çay sıcakmıydı ve mousepadiniz plastik ağırlıklı bişi miMousepadime çay döküldü ne yapmalıyım sobunla falan normal yıkayarak temizleyeyim mi yıpratır mı bilgisi olan varsa yazsın
Çay soğuktu ya mousepad steelseries mousepad içeriğini bilmiyorum ne söylesem yalan kumaş falan desem yanlış bilgi olmasın yaniben kola dökmüştüm .d neyse şöyle yapın ben ilk olarak ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile kuruladım bunu 4 kere yaptım sonra güneşin altına attım o zamandan beri kulanıyorum np bu arada çay sıcakmıydı ve mousepadiniz plastik ağırlıklı bişi mi
hocam banyoda ıslat mousepadi fayansı da ıslatıp duvara yapıştır toz deterjanla ovala ılık suyla at güneşin altınaMousepadime çay döküldü ne yapmalıyım sobunla falan normal yıkayarak temizleyeyim mi yıpratır mı bilgisi olan varsa yazsın
Yarina kadar beklese sıkıntı olmaz o zaman demihocam banyoda ıslat mousepadi fayansı da ıslatıp duvara yapıştır toz deterjanla ovala ılık suyla at güneşin altına
o kadar şey yapmaya gerek varmı sizce ben ıslak mendille yaptığım halde kayganlığının geçmesi sürmüştühocam banyoda ıslat mousepadi fayansı da ıslatıp duvara yapıştır toz deterjanla ovala ılık suyla at güneşin altına
çaylı çaylı kullan kanka sorun yoksa ben çirkin durur diye dedim de sende qck varsa siyahtır bi sorun olmazYarina kadar beklese sıkıntı olmaz o zaman demi
mousepade göre değişir qckyı öyle temizlediğimde kayganlığında sorun yoktuo kadar şey yapmaya gerek varmı sizce ben ıslak mendille yaptığım halde kayganlığının geçmesi sürmüştü
olabilir bendeki emektar a101 piranha ürünü .dçaylı çaylı kullan kanka sorun yoksa ben çirkin durur diye dedim de sende qck varsa siyahtır bi sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mousepade göre değişir qckyı öyle temizlediğimde kayganlığında sorun yoktu
Dediğini yaptim ya şimdi sabah güneşini yesin alırım içeriçaylı çaylı kullan kanka sorun yoksa ben çirkin durur diye dedim de sende qck varsa siyahtır bi sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mousepade göre değişir qckyı öyle temizlediğimde kayganlığında sorun yoktu