Neler Yeni

Mouse'ta leke oluşumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Yasin Gültekin
Beyler sık sık oyun oynayan biriyim ve oldukçada titizimdir oyun oynarken mousenin sağ ve sol clickinde tam bastığım yerde leke oluşuyor birazcık oyun oyladıktan sonra ıslak mendille silince geçiyor ama her oynayışımda yeniden oluyor elimin terlemesiyle alakalı olabilir mi acaba bir-iki arkadaşım da aynı problemi yaşıyor elinin ergenlikte yağlanması ile alakalı olabileceğini ve mouseta leke yapabileceğini düşünüyorlar sizlerde bu sorunun yaşayan varmı varsa da çözüm önerisi alabilir miyim rica ediyorum

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
eldivenle oyna

• Beğen
Reaksiyonlar: 2107

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tuğrul
Beyler sık sık oyun oynayan biriyim ve oldukçada titizimdir oyun oynarken mousenin sağ ve sol clickinde tam bastığım yerde leke oluşuyor birazcık oyun oyladıktan sonra ıslak mendille silince geçiyor ama her oynayışımda yeniden oluyor elimin terlemesiyle alakalı olabilir mi acaba bir-iki arkadaşım da aynı problemi yaşıyor elinin ergenlikte yağlanması ile alakalı olabileceğini ve mouseta leke yapabileceğini düşünüyorlar sizlerde bu sorunun yaşayan varmı varsa da çözüm önerisi alabilir miyim rica ediyorum
Bi egirl asetonla siliyorum demişti denedim harbiden çok guzel temizliyor ama zarar verebilir malzemeye dikkatli temizle çok uzun tutma üstünde

Hasan344

80+ Gold

Ekler

• IMG20230213041725.jpg
    IMG20230213041725.jpg
    2.5 MB · Hit: 46
Top Bottom