Neler Yeni

Yardım Mouse'u Ani̇den Çevi̇ri̇nce Gi̇t Gel Yapıyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
CS oynuyorum ve hiç bu sorunu yaşamamıştım ansızın oldu bu durum.
Arkamda veya yanımda rakip varken mouse'u aniden çevirdiğimde 0.5 - 1 sn arası donuyor ve USB çıkar tak sesi geliyor.
Bela oldu başıma oyunları zehir etti 1 gündür dostlar. Yardımınıza ihtiyacım var.

1-Aygıt yöneticinden sürücüler güncel görünüyor.
2- Mousepad tozlu veyahut kirli değil
3- Kullandığım mouse: Zowie EC1-C

svedorn

80+
Aynı şey bana da oldu nedense cs2 oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı daha önceesinde hiç böyle bir sorun yoktu sıkıntı şu şimdi sadece cs de değil bütün oyunlarda olmaya başladı. Atıyorum sağ doğru flick atıyorum dediğin gibi 1 saniye falan donuyor ve çıkarma takma sesi geliyor. Sırf bu yüzden yeni mouse alacaktım sonra baktım redditte falan baya bi kişiye olmuş aynı şey ve garip olan onlar da cs2 den sonra olduğunu ondan önce olmadığını söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şey bana da oldu nedense cs2 oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı daha önceesinde hiç böyle bir sorun yoktu sıkıntı şu şimdi sadece cs de değil bütün oyunlarda olmaya başladı. Atıyorum sağ doğru flick atıyorum dediğin gibi 1 saniye falan donuyor ve çıkarma takma sesi geliyor. Sırf bu yüzden yeni mouse alacaktım sonra baktım redditte falan baya bi kişiye olmuş aynı şey ve garip olan onlar da cs2 den sonra olduğunu ondan önce olmadığını söylüyor.
Benim sorun mouse dan dolayıymış arızalanmış. Ben Razer Deathadder V3 Pro aldım

svedorn

80+
Valla ben de g305 almayı planlıyorum inşallah mousedan dolayıdır yenisi alınca da olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom