Yardım Mouse'um bozuldu.

İsesçö

80+
Reaksiyon skoru
70
Beyler mousem oyunda hızlı çevirince aşağı yada yukarı bakıyor bende konu falan açtım araştırdım sensörü kötüymüş marka msı gm08 nasıl iade edeceğim moralim bozuldu tüm ekipmanlarımda arıza çıktı klavye basmıyor kulaklık mikrofon bozuk klavyeyi gönderdim sonuç bekliyorum diğerleriyle nasıl uğraşacağım

Beyler mousem oyunda hızlı çevirince aşağı yada yukarı bakıyor bende konu falan açtım araştırdım sensörü kötüymüş marka msı gm08 nasıl iade edeceğim moralim bozuldu tüm ekipmanlarımda arıza çıktı klavye basmıyor kulaklık mikrofon bozuk klavyeyi gönderdim sonuç bekliyorum diğerleriyle nasıl uğraşacağım
Mouse'u alalı kaç gün oldu ?

Klavyede gp warlock compact ve tuşlarda basmama sorunu var mesela birisinde olmuş ve göndermiş birincide onardık diye geri göndermişler sonrakine ise iade almışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gaming yazınca ve MSI olunca sensör kaliteli olmuyor hocam.
Valla haklısınız herkeste iyi yazmış ben Gaming derken oyun gereksinimlerini taşımıyorken neden böyle yazarlarki benim gibi anlamıyanlar alıyor işte

Klavyede gp warlock compact ve tuşlarda basmama sorunu var mesela birisinde olmuş ve göndermiş birincide onardık diye geri göndermişler sonrakine ise iade almışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla haklısınız herkeste iyi yazmış ben Gaming derken oyun gereksinimlerini taşımıyorken neden böyle yazarlarki benim gibi anlamıyanlar alıyor işte
Forumlara sormadan tecrübeli birine sormadan ekipman almayın diye boşuna demiyoruz.

Aslında bu bir sorun değil. Sadece sensörü yeterli olmayan farelerin çoğu hızlı hareketleri algılamıyor. Daha iyi bir sensöre sahip mouse almaktan başka bir çareniz yok. Yoksa bir LED ışık ekleyip ismine "gaming" diyen çok firma var. Sadece pazarlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri